Απολαυστικός Κερ: «Υπάρχει ένας τύπος που λέγεται Μάικλ… κάτι» (vid)

Απολαυστικός Κερ: «Υπάρχει ένας τύπος που λέγεται Μάικλ… κάτι» (vid)

Ο Στιβ Κερ, προπονητής των Γουόριορς, εξελίσσεται σε μεγάλο ατακαδόρο στις συνεντεύξεις Τύπου των πρωταθλητών, μετά τα ματς που δίνουν στα playoffs.

Οι Γουόριορς ξεκίνησαν με το δεξί στη σειρά κόντρα στους Ρόκετς και έκαναν το 1-0 υπερασπιζόμενοι την έδρα τους σε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό ματς, στο οποίο επικράτησαν με 104-100.

Βασικός λόγος νίκης ήταν ο Κέβιν Ντουράντ που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα (35π). Όταν λοιπόν ο Κερ που υπήρξε συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, ρωτήθηκε αν έχει δει σειρά εμφανίσεων τόσο εντυπωσιακή όσο αυτές που κάνει ο Ντουράντ στα playoffs, ο Κερ ξεκίνησε την τοποθέτησή του με μια απίστευτη ατάκα:

«Είναι ένας τύπος που λέγεται Μάικλ… κάτι! Δεν θυμάμαι το επώνυμό του. Σίγουρα οι εμφανίσεις του Ντουράντ στα τελευταία ματς είναι εξαιρετικές. Το είπα κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα. Είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης στην Γη. Είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλοτε κάποιος που να του μοιάσει. Με ύψος 2.10, να μπορεί να ντριπλάρει, να σουτάρει τρίποντα, να πασάρει, να παίζει άμυνα. Είναι απίστευτο το ταλέντο του. Όταν χάσαμε στο Game 2 από τους Κλίπερς, ένιωσα ότι θα ήταν εκείνος που θα έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του. Και αυτό ακριβώς έκανε».

https://twitter.com/BenGolliver/status/1122632184089591808

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ