Θυμήθηκαν το 3-2 του 2001 οι Μπακς

Θυμήθηκαν το 3-2 του 2001 οι Μπακς

Λίγη ώρα πριν το 6ο παιχνίδι με τους Ράπτορς, οι Μιλγουόκι Μπακς γύρισαν στο 2001, τότε που είχαν βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση κόντρα στους Χόρνετς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναμετριούνται σε λίγη ώρα με τους Ράπτορς στο Τορόντο, σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου.

Τα «Ελάφια» θέλουν τη νίκη προκειμένου να φέρουν την σειρά σε 7ο παιχνίδι στο Fiserv Forum, ενώ σε περίπτωση ήττας οι «δεινόσαυροι» είναι αυτοί που θα προκριθούν στους τελικούς του NBA.

Λίγη ώρα πριν το κρίσιμο ματς, οι Μπακς μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Facebook, γύρισαν πίσω στο 2001, τότε που βρέθηκαν σε ανάλογη κατάσταση κόντρα στους Χόρνετς.

Το σκορ ήταν στο 3-2 υπέρ της Σάρλοτ, ωστόσο η ομάδα του Μιλγουόκι κέρδισε εκτός έδρας το 6ο ματς, οδήγησε την σειρά σε Game 7 στην έδρα του και εν τέλει κέρδισε την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας.

Μάλιστα, η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, συνόδευσε την εν λόγω ανάρτηση με το εξής μήνυμα: «Έχουμε βρεθεί ξανά εδώ. Πίσω στο σκορ με 3-2το 2001, οι Μπακς πήγαν στην Σάρλοτ…».

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ