«Πάλι νοκ-άουτ ο Κέβιν Ντουράντ»

«Πάλι νοκ-άουτ ο Κέβιν Ντουράντ»

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν έχει αγωνιστεί στους τελικούς του ΝΒΑ ακόμα, και σύμφωνα με Αμερικάνικα ΜΜΕ δεν πρόκειται να τον δούμε κόντρα στους Ράπτορς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο στους τελικούς του ΝΒΑ αφού βρίσκονται πίσω με 3-1 και οι Τορόντο Ράπτορς είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο μέσα στον Καναδά.

Η ομάδα του Στιβ Κερ καλείται να αντιδράσει και να επιστρέψει από την «κόλαση», χωρίς όμως να έχει τον Κέβιν Ντουράντ στις τάξεις της αφού ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και αναμένεται να μείνει για ακόμη ένα ματς εκτός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δικτύου ESPN, ο «KD» προσπάθησε να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα στην προπόνηση ωστόσο δεν τα κατάφερε και έτσι αναμένεται να μείνει εκτός για ολόκληρη τη σειρά,αφού όπως όλα δείχνουν το έχει πάρει απόφαση και ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του ESPΝ:

«Ο Κέβιν Ντουράντ δεν είναι έτοιμος, πολύ απλά. Το σώμα του δεν είναι έτοιμο. Οι προπονητές του δεν πιστεύουν ότι μπορεί να επιστρέψει κατά τη διάρκεια της σειράς με τους Ράπτορς, και ούτε και ο ίδιος το πιστεύει. Προσπάθησε να κάνει κάποια πράγματα στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά δεν τα κατάφερε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ