Δεύτερο χειρουργείο σε 40 ημέρες για τον Τζορτζ

Δεύτερο χειρουργείο σε 40 ημέρες για τον Τζορτζ

Ο Πολ Τζορτζ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ περνά για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου μπέσα σε 40 ημέρες μιας και το πρόβλημα στον ώμο του επιμένει.

Ο Πολ Τζορτζ δεν είναι και ο πιο τυχερός αθλητής του κόσμου. Όλοι θυμόμαστε τον φρικιαστικό τραυματισμό του λίγα χρόνια πριν σε ένα camp της Team USA όταν ο τότε παίκτης των Πέισερς σμπαράλιασε το πόδι του χάνοντας μια ολόκληρη σεζόν.

Στην Οκλαχόμα πλέον ο PG13 είναι στα καλύτερά του μιας και η δεύτερη σεζόν του είναι η καλύτερη στην καριέρα του. Σκοράρει κατά μέσο όρο 28 πόντους, κατεβάζει 8.2 ριμπάουντ και μοιράζει 4.1 ασίστ, ενώ η επίδοση των 2.2 κλεψιμάτων ανά ματς τον έχουν φέρει υποψήφιο για το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς στο ΝΒΑ.

Το alter ego του Γουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα όμως ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον δεξί ώμο. Για αυτό και μπήκε ξανά στο χειρουργείο, για δεύτερη φορά μέσα σε 40 ημέρες για να αφήσει πίσω του τους πόνους και να είναι πανέτοιμος για την αρχή της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, υπό τις οδηγίες του Μπίλι Ντόνοβαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ