Ιμπάκα: «Ένα παιδί από το Κονγκό, έγινε πρωταθλητής του NBA»

Ιμπάκα: «Ένα παιδί από το Κονγκό, έγινε πρωταθλητής του NBA»

Ο Σερτζ Ιμπάκα έστειλε το δικό του μήνυμα, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA με τους Τορόντο Ράπτορς.

Οι Τορόντο Ράπτορς βρίσκονται εδώ και μία ημέρα στην κορυφή του NBA, πανηγυρίζοντας το πρώτο πρωτάθλημα της Ιστορίας τους.

Μεταξύ των παικτών της ομάδας του Καναδά και ο Σερτζ Ιμπάκα, ο οποίος μετά από μία 10ετία στην κορυφαία μπασκετική λίγκα του κόσμου, κατέκτησε το παρθενικό του δαχτυλίδι.

Ο Κονγκολέζος σέντερ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, τονίζοντας πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχασε την πίστη του, ενώ παράλληλα απευθύνθηκε σε κάθε νεαρό παιδί του κόσμου, λέγοντας πως τα πάντα είναι πιθανά.

«Ένα παιδί από το Κονγκό, έγινε πρωταθλητής του NBA. Είναι πάνω από την πραγματικότητα. Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, αλλά δεν έχασα ποτέ την πίστη μου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και παράλληλα μια ευκαιρία να πω σε κάθε παιδί στο Κονγκό, στην Αφρική και οπουδήποτε αλλού, πως τα πάντα είναι πιθανά. Ευχαριστώ Τορόντο. Ευχαριστώ Καναδά», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/sergeibaka/status/1139613375405551616

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ