Πρώτο φαβορί για το δαχτυλίδι οι Κλίπερς! (pic)

Πρώτο φαβορί για το δαχτυλίδι οι Κλίπερς! (pic)

Η βόμβα έσκασε και ο Λέοναρντ με τον Τζορτζ πηγαίνουν στους Κλίπερς, κάτι που αλλάζει και τα δεδομένα, με την ομάδα του LA να είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Οι Κλίπερς κατάφεραν εν μια νυκτί να αλλάξουν τα δεδομένα και να φέρουν τα πάνω κάτω σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Η συμφωνία τους με τον Καουάι Λέοναρντ αλλά και η ανταλλαγή που έκανε δικό τους και τον Πολ Τζορτζ ισχυροποίησε απίστευτα την ομάδα του Λος Άντζελες που πλέον είναι η μεγάλη κερδισμένη της Free Agency.

Όπως είναι λογικό το κόλπο γκρόσο με τους δύο σούπερ σταρ τους έχει πρώτο φαβορί στην αφετηρία του πρωταθλήματος και ο λόγος δεν είναι μόνο οι Λέοναρντ και Τζορτζ αλλά και όλο το supporting cast που ήταν έτοιμο από την περασμένη σεζόν.

Μετά την βόμβα που έσκασε λοιπόν και τάραξε τα νερά στον μαγικό κόσμο τα δεδομένα είναι απλά. Οι στοιχηματικές δίνουν πρώτο και ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο τους Κλίπερς. Στη συνέχεια ακολουθούν οι Μπακς του δικού μας Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις.

Από εκεί και πέρα, τεράστια πτώση έχουν σημειώσει οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που έχασαν τον Κέβιν Ντουράντ, ενώ έχουν τραυματία και τον Κλέι Τόμπσον. Οι πολεμιστές είναι έβδομο φαβορί για τον τίτλο και πλέον είναι ξεκάθαρο γιατί το ΝΒΑ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Γιατί τα δεδομένα αλλάζουν μέσα σε μια νύχτα ή ένα καλοκαίρι.

https://twitter.com/darrenrovell/status/1147410886774218754

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ