Φοβούνται τις «σειρήνες» για τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς

Φοβούνται τις «σειρήνες» για τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς

Προβληματισμένοι όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές για νέο συμβόλαιο είναι οι Μιλγουόκι Μπακς και ο ιδιοκτήτης τους Μαρκ Λάρσι, οι οποίοι φοβούνται παρασκηνιακή προσέγγιση άλλων ομάδων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του ΝΒΑ και βάσει προσφοράς ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στο πρωτάθλημα μαζί με τους Καουάι Λέοναρντ και ΛεΜπρον Τζέιμς. Με το τοπίο στη Λίγκα να αλλάζει χρόνο με τον χρόνο, όπως είδαμε και φέτος στην free agency, οι Μιλγουόκι Μπακς προσπαθούν να δέσουν τον superstar του με νέο συμβόλαιο φοβούμενοι προσέγγιση από κάποιο άλλο φιλόδοξο franchise. Το θέμα αυτό άλλωστε έπεσε στο τραπέζι σε συνάντηση του Μαρκ Λάρσι ιδιοκτήτη των Μπακς με άλλους ιδιοκτήτες ομάδων της Λίγκας, όπως αναφέρι και ο ρεπόρτερ του ESPN, Ζακ Λόου.

Το συμβόλαιο του Αντετοκούνμπο με το Μιλγουόκι λήγει το 2021 και σύμφωνα με το ESPN, ο Τζον Χορστ, GM των Ελαφιών, έχει πρωταρχικό στόχο την επίτευξη νέας συμφωνίας με τον Γιάννη. Ο οργανισμός θέλει να έχει τον MVP του 2019 στο ΝΒΑ όσο το δυνατόν πιο χαρούμενο, εντάσσοντας στο πλαίσιο αυτό και τον αδερφό του Θανάση Αντετοκούνμπο στην ομάδα. Προσπάθησαν επίσης να ικανοποιήσουν το αίτημα του και να ανανεώσουν με τους περισσότερους από τους παίκτες που έβγαιναν στην free agency φέτος, κρατώντας τον πυρήνα της ομάδας σταθερό.

Είναι δεδομένο πως πολλές ομάδες του ΝΒΑ παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις με τον Αντετοκούνμπο και πως προετοιμάζουν το έδαφος για πιθανή απόκτησή του που είναι σίγουρο πως θα τις εκτοξεύσει. Χαρακτηριστικές είναι και οι φήμες που ακούγονται από Λος Άντζελες μεριά, με τους Λέικερς να κινούνται μεθοδικά και παρασκηνιακά.

Στο πλαίσιο όπως λέγεται, υπάγεται και η ένταξη του Τζέισον Κιντ στο προπονητικό επιτελείο των Λιμνανθρώπων. Ο άλλοτε εμβληματικός γκαρντ στη ουσία ανέδειξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπo και δούλεψε μαζί του από το 2014 μέχρι και τα μέσα της σεζόν του 2018 όταν και αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Μπακς. Έχει διατηρήσει ωστόσο εξαιρετικές σχέσεις με τον Greek Freak, γεγονός που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως κρυφό χαρτί σε μια μελλοντική προσέγγιση των Λέικερς προς τον παίκτη.

Το μόνο σίγουρο στην περίπτωση του Αντετοκούνμπο είναι ένα. Με τον μύθο του να γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα και το status του παίκτη να είναι ήδη μεγαλύτερο από της ομάδας της Πολιτείας του Γουισκόνσιν που κακά τα ψέματα είναι μια μικρή αγορά, θα χρειαστεί μια δραματική αλλαγή για να μακροημερεύσει ο Γιάννης στην… ΚΑΕ Ελαφιακός.

Όσο και αν δηλώνει δεμένος με την ομάδα και την πόλη από όπου ξεκίνησαν όλα στην καριέρα του, στο τέλος της διαδρομής πέρα από τα χρήματα, αυτό που μετρά είναι οι νίκες, τα πρωταθλήματα, τα δαχτυλίδια. Και όσο ο Γιάννης παλεύει μόνος κόντρα σε… συμμαχίες all star παικτών που «σκάνε» από παντού και στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα (Ρόκετς, Λέικερς, Κλίπερς, Νετς), τόσο η ημέρα που θα μετακομίσει σε μια κεντρική και πιο λαμπερή σκηνή πλησιάζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ