Στους Ιντιάνα Πέισερς ο Μήτρου-Λονγκ

Στους Ιντιάνα Πέισερς ο Μήτρου-Λονγκ

Ο ομογενής γκαρντ συμφώνησε με την ομάδα της Ιντιάνα και θα προσπαθήσει να παραμείνει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Υπέγραψε two way συμβόλαιο ο Καναδός, που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό.

Τελικά η υπομονή ήταν χρυσάφι για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο ομογενής γκαρντ περίμενε καρτερικά για μια πρόταση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ μετά το θετικό Summer League που είχε.

Τόσο που δεν συμφώνησε ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με τις υπόλοιπες ομάδες που τον είχαν προσεγγίσει, για να έχει τον χρόνο να ψαχτεί για ένα συμβόλαιο στις ΗΠΑ.

Κατι που εντέλει έγινε. Ο Μήτρου-Λονγκ ήρθε σε συμφωνία με τους Πέισερς και θα παλέψει για να παραμείνει στο ΝΒΑ μέσω αυτών. Υπέγραψε two way συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως θα είναι μεταξύ της G League και της ομάδας της Ιντιάνα και μέσα από τις εμφανίσεις του θα δώσει την μάχη για ένα εγγυημένο συμβόλαιο.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε ζεστά και ο Ολυμπιακός, οι Ερυθρόλευκοι ήταν σε συνομιλία με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν και ουσιαστικά του είχε δείξει με τον τρόπο του ότι τον θέλει στον Πειραιά. Ο ίδιος προτίμησε να περιμένει το ΝΒΑ και από ότι φαίνεται δικαιώθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ