Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντζελες Λέικερς 101-123

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Λος Άντζελες Λέικερς 101-123

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η χρονιά στο ΝΒΑ, οι Λος Άντζελες Λέικερς… τρόμαξαν τον ανταγωνισμό με σούπερ Τζέιμς και Ντέιβις και επικράτησαν με 123-101 των Γουόριορς.

Εντυπωσιάζουν στην preseason οι Λέικερς που δείχνουν έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο ΝΒΑ. Με τους ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις να πρωταγωνιστούν, έστω και αν δεν… γκάζωσαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, οι Λιμνάνθρωποι επιβλήθηκαν με άνεση επί των Γουόριορς με 123-101.

Οι Λέικερς ήταν ορμητικοί στις αρχές των δύο ημιχρόνων και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Πολεμιστές που προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους. Μόνο ο Κάρι διασώθηκε με 18 πόντους, έχοντας συμπαραστάτη των πρωτάρη Τζόρνταν Πούλ που ακολούθησε με 17. Απογοητευτικός στο πρώτο του ματς ο Ντ’Άντζελο Ράσελ με 4 πόντους και 2/9 σουτ.

Από την άλλη οι Λέικερς είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Άντονι Ντέιβις να είναι εντυπωσιακός (22π/11 ριμπ), τον ΛεΜπρον Τζέιμς να… ξεμουδιάζει (15π/8 ασίστ) και τον Τζαβέιλ ΜαΓκι να δείχνει πως και φέτος θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις (10π/13 ριμπ), όπως άλλωστε και ο Ντουάιτ Χάουαρντ (9π/9 ριμπ).

Τα δωδεκάλεπτα: 20-33, 31-26, 20-32, 30-32

https://youtu.be/OqOjHGCVfnY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ