Αντετοκούνμπο: «Θα παίξω όποτε μου πει ο προπονητής, είναι ωραίο που έχουμε εδώ τον Θανάση»

Αντετοκούνμπο: «Θα παίξω όποτε μου πει ο προπονητής, είναι ωραίο που έχουμε εδώ τον Θανάση»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του μίλησε για την απουσία του από τα ματς της pre season για τους Μπακς, αλλά και για την ιδιαίτερα ευχάριστη για αυτόν παρουσία του αδερφού του στην ομάδα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ, προπονούμενοι και δίνοντας ματς με άλλες ομάδες στο πλαίσιο της pre season. Από το πρώτο ματς της σεζόν κόντρα στους Μπουλς απουσίασε ο Αντετοκούνμπο, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να απουσιάσει και από την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ.

Ο Greek Freak μετά την προπόνηση της Τρίτης, μίλησε στους δημοσιογράφους ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού και πως είναι στη διάθεση του κόουτς «Bud» όποτε τον χρειαστεί σε αυτό ή σε επόμενο ματς της pre season. Επίσης αναφέρθηκε στο εκπληκτικό κοινό των Μπακς αλλά και στην παρουσία στην ομάδα του αδερφού του, Θανάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντετοκούνμπο για:

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στους Τζαζ: «Αν μου πει ο κόουτς να παίξω, θα παίξω. Θα κάνω ότι μου πει. Θα προετοιμαστώ ψυχολογικά, πνευματικά, σωματικά για να παίξω. Πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος, μπορεί πέντε λεπτά πριν τον αγώνα να μου πει παίζεις, οπότε θέλω να είμαι έτοιμος».

Για το παθιασμένο κοινό των Μπακς: «Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Αλλά και πάλι στην ανοιχτή προπόνηση είχαμε περίπου 15.000 φιλάθλους στις κερκίδες, ήταν κάτι εντυπωσιακό. Οπότε ήταν σαν να έχω παίξει ήδη μπροστά στο κοινό των Μπακς».

Για τον Θανάση και το ντεμπούτο του με τα Ελάφια: «Είναι λίγο περίεργο για μένα. Έβλεπα τις φάσεις από τον αγώνα και ήταν περίεργο, ωραίο αλλά περίεργο. Είναι εδώ για να μάθει, να γίνει καλύτερος, να βοηθήσει την ομάδα να κερδίζει. Είναι σπουδαίο να τον έχουμε στην ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ