Γιάννης: «Μετά το 2-0 κόντρα στους Ράπτορς πίστεψα πως θα πάμε τελικούς»

Γιάννης: «Μετά το 2-0 κόντρα στους Ράπτορς πίστεψα πως θα πάμε τελικούς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την περσινή σεζόν, αναφέροντας πως είχε πιστέψει ότι οι Μπακς θα πάνε στους τελικούς του ΝΒΑ όταν προηγήθηκαν με 2-0 επί των Ράπτορς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο «SiriusXM» για την περσινή σεζόν και τι συνέβη στα παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς για τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας.

Θυμίζουμε πως τα «ελάφια» είχαν προηγηθεί με 2-0 νίκες και στη συνέχεια ηττήθηκαν τέσσερις συνεχόμενες φορές για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς η ομάδα του Καουάι Λέοναρντ και στη συνέχεια να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Έτσι ο «Greek Freak» τόνισε πως όταν πήραν αυτό το προβάδισμα πίστεψε πως οι Μπακς θα είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρόκριση, αναφέροντας πως κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη, μη μπορώντας να κρύψει την απογοήτευση του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Υπάρχει πικρία. Ήμασταν μπροστά με 2-0 κι ως ένας 24χρονος αρχίζεις να νιώθεις την έξαψη, να σκέφτεσαι το μέλλον. Νόμιζα πως θα παίζαμε στους τελικούς του ΝΒΑ. Δεν θα σου πω ψέματα. Πραγματικά πίστεψα ότι θα τα καταφέρουμε. Συνέβη το αντίθετο τελικά.

Χάσαμε τέσσερα ματς στη σειρά, κάτι που δεν μας είχε συμβεί σε ολόκληρη τη σεζόν. Έγινε κάτι που αν το έλεγες σε κάποιον πως θα γίνει, θα πόνταρα το σπίτι μου πως δεν θα μπορούσε! Συνέβη όμως. Κι ήταν σίγουρα απογοητευτικό. Ολόκληρη η ομάδα στεναχωρήθηκε αλλά κάτι μαθαίνεις από αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ