Αινιγματικός Αντετοκούνμπο για το μέλλον του

Αινιγματικός Αντετοκούνμπο για το μέλλον του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε σε πανεπιστημιακή έρευνα και μία δήλωσή του φέρεται να... ανάβει φωτιές ως προς το μέλλον του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του NBA, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και, αν όχι ο κορυφαίος, ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «jsonline.com» μία δήλωση που φέρεται να έκανε, σε πανεπιστημιακή έρευνα στην οποία συμμετείχε την περασμένη άνοιξη, προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το αν το μέλλον του σούπερ σταρ των Μπακς θα είναι στο Μιλγουόκι.

«Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δεν θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη».

«Δεν ήμουν στην αίθουσα όταν ο Αντετοκούνμπο το είπε αυτό, οπότε δεν ξέρω αν τον… τσίγκλισαν λίγο, ώστε να δημιουργήσουν σύγκρουση και να είναι επιτυχημένη η έρευνα», ανέφερε ο συνιδιοκτήτης των Μπακς, Τζέιμι Ντίναν, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ