Καρμέλο : «Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα για δεδομένο»

Καρμέλο : «Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα για δεδομένο»

Ο Καρμέλο Άντονι επέστρεψε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν είναι τίποτα δεδομένο και ότι η δουλειά που είχε ρίξει το καλοκαίρι αποδίδει καρπούς.

Ένας χρόνος απουσίας, από τα παρκέ του ΝΒΑ, ήταν πολύς για τον Καρμέλο Άντονι, με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλείζερς να δίνουν την ευκαιρία σε έναν παίκτη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον «μαγικό κόσμο», να επιστρέψει.

Ο «Μέλο» στον αγώνα απέναντι στους Σικάγο Μπουλς σημείωσε 25 πόντους και κατέβασε 8 ριμπάουντ στη νίκη της ομάδας του Πόρτλαντ, όντας ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής.

Ο 35χρονος φόργουορντ σε δηλώσεις ανέφερε πως δεν υπάρχει πλέον τίποτα δεδομένο και πως η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν μία απόδειξη για τον καιρό που ήταν μακριά από τα γήπεδα και δούλευε ώστε να επιστρέψει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρμέλο Άντονι:

«Είμαι ευγνώμων, είναι μια απόδειξη της δουλειάς που έκανα τόσο καιρό. Το σώμα μου είναι καλά, πνευματικά είμαι καλά. Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα για δεδομένο. Όταν σου λείπει το παιχνίδι, αυτά τα μικρά κατορθώματα, σημαίνουν όλο και πιο πολλά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ