Πέισερς – Λέικερς 105-102

Πέισερς – Λέικερς 105-102

Ο Άντονι Ντέιβις δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Πέισερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν ήταν αρκετός και έτσι οι Λέικερς ηττήθηκαν στην Ιντιάνα με 105-102, βάζοντας τέλος στο εκτός ΄έδρας αήττητο 14 αγώνων.

Σπουδαίο ματς έγινε στην Ιντιάνα με τους Πέισερς να επικρατούν των Λέικερς με 105-102 και να ανεβάζουν και πάλι τους Μπακς στην κορυφή όλου του ΝΒΑ μαζί με τους «λιμνάνθρωπους».

Οι Λέικερς είδαν πριν το ματς τον Άντονι Ντέιβις να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να μην μπορεί να αγωνιστεί, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επωμίστηκε όλο το βάρος και οι Πέισερς έχοντας περισσότερες λύσεις και τον Σαμπόνις σε εξαιρετική μέρα διέκοψαν το εκτός έδρας σερί 14 αγώνων για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εξαιρετικός Σαμπόνις που είχε 26 πόντους κατεβάζοντας και 10 ριμπάουντ, με τους Τέρνερ και Μπρόγκντον να τον ακολουθούν με 16 και 14 αντίστοιχα.

Για τους ηττημένους που έπαιξαν χωρίς τον Ντέιβις, οι ΛεΜπρόν και Χάουαρντ είχαν από 20 πόντους με τον πρώτο να έχει ακόμα 9 ασίστ και 9 ριμπάουντ και τον δεύτερο να έχει 10/10 δίποντα, ενώ ο Μπράντλεϊ ακολούθησε με 13.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOmJRUIVZrw&feature=emb_logo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ