Τζόρνταν: «Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι χωρίς τον Στερν»

Τζόρνταν: «Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι χωρίς τον Στερν»

O Μάικλ Τζόρνταν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Ντέιβιντ Στερν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως χωρίς τον πρώην κομισάριο του NBA, ο ίδιος δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.

Η απώλεια του Ντέιβιντ Στερν έχει συγκλονίσει ολόκληρο το ΝΒΑ, με σχεδόν όλους τους παίκτες, παλαίμαχους και μη να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον πρώην κομισάριο της λίγκας.

Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον Στερν και ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος με γραπτή του δήλωση μίλησε για τα όσα προσέφερε ο επί 30 χρόνια κομισάριος της λίγκας.

Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών εξέφρασε τη στεναχώρια του, ενώ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως χωρίς τον Στερν ο ίδιος δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χωρίς τον Ντέιβιντ Στερν, το ΝΒΑ δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα. Καθοδήγησε τη λίγκα μέσα από αναταραχές και την έκανε ένα διεθνές φαινόμενο, δημιουργώντας ευκαιρίες που λίγοι θα είχαν φανταστεί πριν.

Το όραμα και η ηγεσία του μού προσέφεραν την παγκόσμια σκηνή και μού επέτρεψαν να πετύχω. Ο Ντέιβιντ έτρεφε βαθιά αγάπη για το μπάσκετ και απαιτούσε την αρίστευση από όσους ήταν γύρω του και τον θαύμαζα γι’ αυτό. Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι χωρίς εκείνον. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Νταϊάν και την οικογένειά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ