Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα πρώτα tweets των Λέικερς μετά το χαμό του Κόμπε

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ενεργοποίησαν για πρώτη φορά τον λογαριασμό στο Twitter τους, μετά το θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ.

Τα πρώτα tweets των Λέικερς μετά το χαμό του Κόμπε | to10.gr

Τα social media των Λος Άντζελες Λέικερς παρέμεναν χωρίς ενημέρωση μετά το θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ και ενεργοποιήθηκαν για να στείλουν το μήνυμα ότι ο Mamba δεν θα ξεχαστεί στην πόλη που δοξάστηκε. Τα πρώτα tweets έγραφαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε συντετριμμένοι και οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα μετά τον αναπάντεχο χαμό του Κόμπε Μπράιαντ και της κόρης του. Στέλνουμε την αγάπη μας στη σύζυγο του Βανέσα, στην οικογένεια του και στις οικογένειες των άλλων επιβατών.

Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τι σημαίνει ο Κόμπε για τους Λος Άντζελες Λέικερς, τους φιλάθλους μας και την πόλη. Ήταν περισσότερο από ένας καλαθοσφαιριστής, ήταν ένας αγαπητός πατέρας, σύζυγος και συμπαίκτης. Η αγάπη τους και το φως τους θα παραμείνουν για πάντα στις καρδιές μας».

https://twitter.com/Lakers/status/1222730022709944320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1222730022709944320&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2F686434_proto-tweet-ton-leikers-gia-ton-kompe-pics