Το «The Last Dance» του Air Mike και στο Netflix

Το «The Last Dance» του Air Mike και στο Netflix

Το ESPN προχώρησε συμφωνία με το Netflix, το οποίο θα δείξει τα 10 επεισόδια της σειράς για τον μεγάλο Μάικλ Τζόρνταν!

Αυτό και αν είναι μία ευχάριστη είδηση για τον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό. Γιατί όταν μπαίνει το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν σε αυτήν την εξίσωση και τα νέα αφορούν το «The Last Dance» του ESPN με τα αποσπάσματα από την ζωή του, τότε η προσμονή μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Τι έγινε λοιπόν; Το Αμερικάνικο Δίκτυο αποφάσισε το πρωί της Τρίτης αρχικά ότι θα δείξει τα δύο πρώτα επεισόδια στις 19 Απριλίου.
Η σημαντικότερη είδηση όμως δεν είναι αυτή. Το ESPN προχώρησε σε συμφωνία με το Netflix, από όπου οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν την ευκαιρία να δουν την σειρά για τον Air Mike!

Τα επεισόδια θα τα δούμε λοιπόν στις 20 και τις 27 Απριλίου, στις 4, τις 11 και τις 18 Μαΐου, με το «The Last Dance» να είναι μια σειρά ανέκδοτων ιστοριών και βίντεο από την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ESPΝ αποφάσισε να βγάλει νωρίτερα στον αέρα την εκπομπή για να βοηθήσει τον κόσμο, καλύπτοντας το κενό των αθλητικών δραστηριοτήτων με αυτό το αριστούργημα για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα που είδαμε στα παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ