To NBA επιστρέφει στις 31 Ιουλίου!

To NBA επιστρέφει στις 31 Ιουλίου!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη αναμένεται μετά από 3 μήνες απραξίας να επανέλθει στην δραση με 22 ομάδες!

Ο κορωνοϊός το ανάγκασε να ρίξει προσωρινά αυλαία. Το ΝΒΑ όμως είναι και πάλι εδώ με τους ανθρώπους της λίγκας να έχουν αποφασίσει πως από το τέλος του Ιούλη θα έχουμε και πάλι δράση!

Σύμφωνα με τον κορυφαίο ρεπόρτερ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, στις ΗΠΑ τα πράγματα έχουν πάρει ήδη τον δρόμο τους. Στις 31 Ιουλίου θα έχουμε την έναρξη του ΝΒΑ, σε ένα πρωτάθλημα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου καθώς τότε έχει οριστεί το Game 7 αν χρειαστεί.

Οσο για το ποιες ομάδες θα παίξουν; Αυτήν την στιγμή το πλάνο του ΝΒΑ είναι να βρεθούν 22 ομάδες στο Ορλάντο από τις οποίες οι 13 θα προέρχονται από την Δύση και οι 9 από την Ανατολή. Αυτές θα δώσουν την μάχη τους για τα πλέι οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, με τις τελικές αποφάσεις πάντως ακόμα να μην έχουν παρθεί και να περιμένουμε τις υπόλοιπες εξελίξεις

Θα πέσουν και επίσημα στο τραπέζι την προσεχή Πέμπτη, θα υπάρξει ψηφοφορία όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πάντα θα βουν καλώς και θα έχουμε και πάλι δράση μετά τα όσα συνέβησαν στο ΝΒΑ.

Τώρα αναφορικά με το πως θα παίξουν αυτές οι ομάδες και πως θα οδηγηθούν στα πλέι οφ;

Κάθε ομάδα θα δώσει 8 αγώνες για την regular season. Εάν ο όγδοος απέχει περισσότερες από 4 νίκες από τον ένατο, τότε θα παίρνει αυτομάτως το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Σε περίπτωση όμως που η διαφορά είναι μικρότερη τοτε δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την τελευταία θέση στην post season.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ