Τηλεδιάσκεψη θα κάνει η Ένωση παιχτών για την επανέναρξη του ΝΒΑ

Τηλεδιάσκεψη θα κάνει η Ένωση παιχτών για την επανέναρξη του ΝΒΑ

Σε συζητήσεις θα έρθει η Ένωση παιχτών με βασικό θέμα την επανέναρξη ή όχι της σεζόν με το φορμάτ των 22 ομάδων 13 από την Δύση και 9 από την Ανατολή.

Το ΝΒΑ κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση (4/6) το πλάνο που έχει για την επανέναρξη της Λίγκας και οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία με γνώμονα την ασφάλεια των παικτών και του προσωπικού, έτσι ώστε να συνεχιστεί η σεζόν και να μην διακοπεί τελείως.

Παράλληλα γίνονται διεργασίες και από την Ένωση παικτών του ΝΒΑ και θα συμμετέχουν με την σειρά τους σε τηλεδιάσκεψη που θα λάβει χώρα μία ημέρα μετά (5/6). Έτσι θα μπορέσουν από πλευράς τους να συζητήσουν και να πάρουν μία απόφαση, για το αν θα συνεχίσουν ή όχι τα παιχνίδια, με την συμμέτοχη μόνο των 22 ομάδων (13 από την δύση και 9 από την ανατολή).

Σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski θα έχουμε λευκό καπνό στην συγκεκριμένη ψηφοφορία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παρόλο που δε συμφωνούν όλοι οι ιδιοκτήτες με το φορμάτ που πρότεινε η λίγκα με τις 22 ομάδες, θεωρεί ότι θα ψηφιστεί θετικά από το τουλάχιστον ¾ των ιδιοκτητών, έτσι ώστε να περάσει η ψηφοφορία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ