«Ο Ντόντσιτς δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση»

«Ο Ντόντσιτς δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση»

Ο γυμναστής του Λούκα Ντόντσιτς, αναφέρθηκε στον Σλοβένο παίκτη, τονίζοντας πως αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, ελεώ κορονοϊού

Αναμφίβολα, η πανδημία του κορονοϊού  έχει επηρεάσει όλα τα αθλήματα, με το ΝΒΑ να μην αποτελεί εξαίρεση. Με σχεδόν τρεις μήνες απουσίας από τα παρκέ, ο Λούκα Ντόντσιτς προσπαθεί να διατηρηθεί σε φόρμα και να επιστρέψει πανέτοιμος στην επανέναρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο γυμναστής του Σλοβένου γκαρντ μίλησε για τον νεαρό παίκτη, τονίζοντας πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Παρόλα αυτά δήλωσε πως  ο 21χρονος σταρ των Ντάλας Μάβερικς θα μπορούσε να αγωνιστεί ακόμα και τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο γυμναστής του Λούκα Ντόντσιτς:

«Οι περισσότεροι παίκτες δυσκολεύτηκαν να διατηρηθούν σε φόρμα, όπως και ο Ντόντσιτς. Ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος του στο Ντάλας και προσπαθούμε να βελτιώνεται καθημερινά.Δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά είναι φυσιολογικό. Τα παιχνίδια του ΝΒΑ δεν θα γίνουν πριν τα τέλη Ιουλίου, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να τον βοηθήσει να προετοιμαστεί. Παρόλα αυτά θα μπορούσε χωρίς αμφισβήτηση να αγωνιστεί ακόμα και τώρα. Δεν φτάνει να προπονείσαι μόνος σου, χρειάζεται να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του. Μπορεί να παίξει με συμπατριώτες του στη Σλοβενία, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως στην προπόνηση του Ντάλας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ