Τζάμπολ στο τουρνουά Ακρόπολις

Τζάμπολ στο τουρνουά Ακρόπολις

Ξεκινάει σήμερα το τουρνουά Ακρόπολις το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε της εθνικής μας ενόψει του Παγκοσμίου της Κίνας.

Ένα εκ των κορυφαίων τουρνουά Ακρόπολις ξεκινάει σήμερα στο ΟΑΚΑ. Εκεί που η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο ματς της σημερινής ημέρας την Ιταλία (20:30, ΕΡΤ SPORTS).

Το τουρνουά θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των συμμετεχόντων ενόψει του Μουντομπάσκετ. Η Ιταλία θα παραταχθεί χωρίς τους Γκαλινάρι και Ντατόμε που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και χωρίς τον Μέλι που θα χάσει το Παγκόσμιο.

Στο άλλο ματς του τουρνουά η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (18:00, ΕΡΤ SPORTS). Οι Σέρβοι θα παραταχθούν χωρίς τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ενώ οι Τούρκοι θα είναι πλήρεις.

Υπενθυμίζεται ότι από την εθνική «κόπηκαν» οι Μάντζαρης και Κώστας Αντετοκούνμπο. Έτσι η Ελλάδα θα παραταχθεί με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Θανάση Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη, Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Σλούκα, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιώργο Πρίντεζη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάννη Αθηναίου, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Ντίνο Μήτογλου.

Μετά το τουρνουά αναμένεται να κοπούν και οι άλλοι δύο παίκτες που θα μείνουν στην Αθήνα και δε θα συμμετάσχουν με την εθνική στο Παγκόσμιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ