A-στα-μά-τη-τος Πρίντεζης!

A-στα-μά-τη-τος Πρίντεζης!

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει 14 πόντους σε ένα ημίχρονο και οδηγεί εκ του ασφαλούς την Εθνική Ελλάδος στο 2/2 κόντρα στη Βραζιλία.

Η Εθνική μας ομάδα προηγείται με 40-30 στο ημίχρονο της Βραζιλίας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Γιώργος Πρίντεζης μέχρι στιγμής είναι πολύ… καυτός.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει 14 πόντους σε 10:52 συμμετοχής, είναι πρώτος σκόρερ της Εθνικής, ενώ έχει καταπληκτικά ποσοστά ευστοχίας. Έχει 3/3 τρίποντα, 1/2 δίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα σε όλους τους τομείς. Επίσης, για 7 λεπτά ο Πρίντεζης ήταν ο μόνος που σκόραρε για την Ελλάδα! Και σε αυτά τα 7 λεπτά σκόραρε τους 14 πόντους που έχει στο ματς, ενώ όσο το σκορ ήταν 28-22 υπέρ μας, είχε σκοράρει ακριβώς τους μισούς πόντους της Εθνικής μας!

Ο 34χρονος φόργουορντ δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια εμφάνιση, καθώς και στα φιλικά ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής μας, ενώ στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου κόντρα στο Μαυροβούνιο ήταν πάλι πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ