«Βόμβα »πριν το ματς της Εθνικής

«Βόμβα »πριν το ματς της Εθνικής

Η Τσεχία έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον Καναδά, επικράτησε με 103-101 και βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού.

Το μεγάλο φαβορί του Προολυμπιακού Τουρνουά εκτός τελικού! Και μια μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας ομάδα, αν τα καταφέρει σε λίγο απέναντι στην Τουρκία, να διεκδικήσει επί ίσοις όροις απέναντι στην Τσεχία την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Τσεχία του υπέροχου Σατοράνσκι επικράτησε με 103-101 του Καναδά και είναι στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, περιμένοντας Ελλάδα ή Τουρκία.

Η Τσεχία ήταν καταπληκτική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν μπροστά στο σκορ με έναν εκπληκτικό Σατοράνσκι και κατάφερε να πάρει μια πρόκριση… θαύμα μέσα στον Καναδά. Έναν Καναδά που έκανε μια τεράστια ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήταν πίσω στο σκορ με εννιά πόντους, με 57 δευτερόλεπτα να απομένουν, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 94-94 και να στείλει το ματς στην παράταση.

Εκεί οι NBAers του Καναδά έδειχναν πως θα… καθαρίσουν καθώς προηγήθηκαν με 99-94 με 5-0 σερί. Ακολούθησε 7-0 σερί της Τσεχίας, που πέρασε μπροστά με 99-101.

Οι Καναδοί ισοφάρισαν σε 101-101, η μπάλα πήγε στον Σατοράνσκι (τελείωσε με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ) και εκείνος με σουτ στα 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος χάρισε τη μεγάλη νίκη – πρόκριση στην Τσεχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ