Αντίστροφη μέτρηση για την Aston Martin DBX S

Αντίστροφη μέτρηση για την Aston Martin DBX S

Η ισχυρότερη εκδοχή του SUV της βρετανικής φίρμας θα παρουσιαστεί την 1η Φεβρουαρίου φιλοξενώντας στα σπλάχνα της V12 κινητήρα με ισχύ που αγγίζει τους 700 ίππους

Η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε την πρεμιέρα της ισχυρότερης έκδοσης του πρώτου της SUV την οποία συστήνει ως «το ισχυρότερο πολυτελές SUV σε παγκόσμιο επίπεδο».

Αν και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί, το βρετανικό SUV αναμένεται να εξοπλίζεται με V12 κινητήρα ο οποίος έχει εξελιχθεί από την Aston Martin.

 Bάσει των λήψεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η DBX S θα υιοθετήσει και μια πιο επιθετική αισθητική σε σχέση η οποία θα ξεκινά από μια μεγαλύτερη γρίλια με διαφορετική σχεδίαση και σκούρο φινίρισμα.

Τη νέα γρίλια θα πλαισιώσουν ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και μια μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα σε σχήμα ανεστραμμένου «Π» η οποία προφανώς φιλοδοξεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ψύξης ενός μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα.

Σε ό,τι αφορά την ισχύ του τελευταίο, αν και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί, η ανακοίνωση της βρετανικής φίρμας περί ισχυρότερου πολυτελούς SUV, τείνει… προς τους 700 ίππους καθώς να σημειωθεί ότι τα ισχυρότερα του είδους και συγκεκριμένα η plug-in υβριδική Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid και το Jeep Grand Cherokee Trackhawk αποδίδουν 680 και 700 ίππους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ