Lamborghini Urus Evo: Στο νήμα

Lamborghini Urus Evo: Στο νήμα

Η ιταλική φίρμα έχει υποσχεθεί τέσσερα νέα και ανανεωμένα μοντέλα για φέτος και το πιθανότερο είναι ότι σε αυτά συγκαταλέγεται και η νέα, βελτιωμένη εκδοχή της Urus που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό διανύοντας προφανώς τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης

Το πρώτο SUV της Lamborghini συμπλήρωσε ήδη ένα κύκλο ζωής και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία προς το παρόν δοκιμάζει τις αντοχές της στο ψύχος του ευρωπαϊκού βορρά.

Καθώς το καμουφλάζ υποχωρεί ολοένα από τις επιφάνειες της σε σχέση με προηγούμενες αντίστοιχες λήψεις, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει μια τάση απλοποίησης στο μπροστινό τμήμα που αποχωρίζεται το μοτίβo ανεστραμμένου «Υ», αποκτώντας παράλληλα νέες εισαγωγές αέρα στα άκρα της όψης του. Τα επιπλέον φώτα ομίχλης έχουν τοποθετηθεί για τις ανάγκες των δοκιμών στο αφιλόξενο περιβάλλον του αρκτικού κύκλου και δεν αναμένεται να «επιβιώσουν» στην έκδοση παραγωγής.

Το καπό έχει αποκτήσει νέου σχεδιασμού εισαγωγές αέρα, ενώ προχωρώντας προς τα πλευρά του αμαξώματος η μόνη ορατή διαφορά αφορά και πάλι τον αεραγωγό που τοποθετείται στους πίσω θόλους και υιοθετεί μια διαφορετική σχεδίαση.

Στο πίσω τμήμα, αν και το χιόνι φροντίζει να καλύπτει περισσότερα από όσα το καμουφλάζ, δεδομένα παρεπιδημεί ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και διαχύτης ενώ το παρών δίνουν οι χορταστικές απολήξεις της εξάτμισης στα δύο άκρα.

Στην αθέατη πλευρά της αναμένεται να εξακολουθήσει ο V8 των 4,0 λίτρων με απόδοση 650 ίππους αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η αύξηση της ισχύος του. Επίσης, σε προηγούμενες λήψεις του φωτογραφικού φακού το ιταλικό SUV διέθετε εξοπλισμών δοκιμών που αφορούσε το σύστημα εξαγωγής και τον ήχο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένονται βελτιώσεις σε αμφότερα τα πεδία. 

Αυτό που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί είναι κατά πόσο η προδιαγεγραμμένη, νέα υβριδική έκδοση της Urus θα αποτελέσει μέρος της ανανέωσης ή αν οι Ιταλοί θα περιμένουν τη νέα γενιά της η οποία θα αξιοποιήσει κατά τα φαινόμενα plug-in υβριδική τεχνολογία.

Σε κάθε περίπτωση θα μάθουμε σύντομα μιας και η πρεμιέρα της Urus αναμένεται σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ