Ferrari Purosangue: Περιπέτεια εν όψει

Ferrari Purosangue: Περιπέτεια εν όψει

To SUV της Ferrari απαλλάσσεται σταδιακά από το άχαρο καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας την μυώδη σιλουέτα του

Η ιταλική φίρμα έχει ανακοινώσει ότι η πρεμιέρα της Purosangue, του μοντέλου που μέλλει να γίνει το πρώτο SUV με τα σήματα του Maranello, θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος της χρονιάς με την προοπτική να διατεθεί από τις αρχές του 2023.

Με αυτό δεδομένο, δεν προκαλεί εντύπωση που η Purosangue πυκνώνει τις εμφανίσεις της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο, μειώνοντας παράλληλα την ποσότητα καμουφλάζ από τις επιφάνειές της.

Για την ακρίβεια, οι συγκεκριμένες λήψεις είναι οι πρώτες που αποτυπώνουν με ακρίβεια τη σιλουέτα της Purosangue καθώς μέχρι πρότινος, καλυπτόταν από άχαρα πλαστικά τμήματα καμουφλάζ.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες, στο μπροστινό τμήμα ξεχωρίζει το μεγάλο άνοιγμα της γρίλιας ενώ ψηλότερα, η μικρή γρίλια που έχει εμφανιστεί στο πρώτο teaser που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ιταλική φίρμα, λειτουργώντας ως σημείο σύνδεσης των φωτιστικών σωμάτων, καλύπτεται από λεπτό φιλμ. 

Αυτό που επίσης είναι διακριτό είναι η μυώδης χάραξη των πίσω θόλων αλλά και το γεγονός ότι το αμάξωμα δημιουργεί κάτι σαν εσοχές εκεί που ενώνονται οι πόρτες τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη διόγκωση του πίσω τμήματος.

Η απόσταση από το έδαφος εξακολουθεί να παραμένει μικρή για το SUV είδος, κάτι που ωστόσο μάλλον υποδηλώνει την παρουσία ρυθμιζόμενης ανάρτησης η οποία θα επιτρέπει την αύξησή της, αναλόγως με τις απαιτήσεις του οδηγού και του εδάφους.

Στο πίσω τμήμα εξακολουθεί η δυναμική και μυώδης σχεδίαση, ένας επιθετικός αεροδυναμικός διαχύτης που φιλοξενεί τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, ένα spoiler στην κορυφή της θύρας του πορτ μπαγκάζ καθώς και ένα σχετικά μικρό παρμπρίζ.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η Purosangue αναμένεται να είναι διαθέσιμη αρχικά με δύο επιλογές. Η πρώτη αναμένεται να αξιοποιήσει τον V6 κινητήρα 3,0 λίτρων της 296 GTB σε συνδυασμό με υβριδική τεχνολογία. Η άλλη επιλογή θα εφοδιάζεται δεδομένα με V12 κινητήρα καθώς ο χαρακτηριστικός ήχος του έχει ήδη ταυτοποιηθεί από αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στα πεδία δοκιμών του Maranello.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ