Ανάλυση του ηλεκτρικού μέλλοντος της Nissan

Ανάλυση του ηλεκτρικού μέλλοντος της Nissan

Ο ανώτερος αντιπρόεδρος και πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής της Nissan για την Κίνα, μίλησε στην Ετήσια Συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο Μακότο Ουτσίντα, ανώτερος αντιπρόεδρος και πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής της Nissan για την Κίνα, μίλησε στην Ετήσια Συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ των Νέων Πρωταθλητών στο Νταλιάν της Κίνας.

Ο Ουτσίντα συζήτησε την ανάγκη για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να υιοθετήσουν μια πολυδύναμη στρατηγική για την επιτάχυνση της μετάβασης προς ένα μέλλον ηλεκτρικής κινητικότητας.

«Στη Nissan, γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι το μέλλον της κινητικότητας θα είναι πιο ηλεκτρικό, πιο συνδεδεμένο και πιο αυτόνομο. Αλλά για να μετατραπεί η υπόσχεση ενός μέλλοντος ηλεκτρικής κινητικότητας σε πραγματικότητα, θα απαιτηθούν  περισσότερες του ενός είδους τεχνολογίες ηλεκτρικών οχημάτων. Θα χρειαστεί μια πολυδύναμη στρατηγική.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν πολλές, σημαντικές και καινοτόμες ιδέες, καθιστώντας σαφές ότι υπάρχει μια πολύ ισχυρή δυναμική για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος ηλεκτρικής κινητικότητας για την Κίνα. Στη Nissan, σκεφτόμαστε μεγαλεπήβολα, όταν πρόκειται για την τεχνολογία EV. Μαζί με την αυτόνομη οδήγηση και την  συνδεσιμότητα, η ηλεκτροκίνηση αποτελεί την καρδιά του οράματος  του Nissan Intelligent Mobility για να μετακινήσουμε τους ανθρώπους σε έναν καλύτερο κόσμο».

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ