KTM PowerWear Street 2018 Collection

KTM PowerWear Street 2018 Collection

Η συλλογή Premium προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, που συνδυάζεται με την κορυφαία ποιότητα ένδυσης. Τα Alpinestars Managua και Durban GTX Tech-Air της σειράς Gore-Tex τζάκετ και παντελόνι, με τεχνολογία αιχμής Tech-Air, παρέχουν μέγιστη ασφάλεια. Αν είστε κι εσείς ένας άνθρωπος της περιπέτειας εντός και εκτός δρόμου, αυτός είναι ο κατάλληλος συνδυασμός. Για τον τέλειο […]

Η συλλογή Premium προσφέρει την απόλυτη εμπειρία οδήγησης, που συνδυάζεται με την κορυφαία ποιότητα ένδυσης. Τα Alpinestars Managua και Durban GTX Tech-Air της σειράς Gore-Tex τζάκετ και παντελόνι, με τεχνολογία αιχμής Tech-Air, παρέχουν μέγιστη ασφάλεια.

Αν είστε κι εσείς ένας άνθρωπος της περιπέτειας εντός και εκτός δρόμου, αυτός είναι ο κατάλληλος συνδυασμός.

Για τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας, στιλ και απόδοσης στην πίστα, η ολόσωμη δερμάτινη στολή RSX (διατίθεται και σε δύο κομμάτια), με τα αντίστοιχα γάντια, τις Supertech R μπότες και το X-Spirit III κράνος της Shoei, σας επιτρέπει να πάρετε τη μοτοσικλέτα σας και να αναζητήσετε τον καλύτερο χρόνο.

Η συλλογή Advanced από την άλλη, είναι αφιερωμένη στη δέσμευση για την άνετη οδήγηση, που δεν φτάνει στα όρια. Η κατάλληλη ένδυση, είναι με το τζάκετ και το παντελόνι της Apex και τα πολλά μαύρα στοιχεία, να πηγαίνουν ασορτί με τη νέα KTM 790 DUKE. Το όλο πακέτο πλαισιώνεται από το κράνος της Street Evo, τα γάντια GT Sport και τις μπότες S-MX 6 V2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ