Νέο ηλεκτρικό Kona

Νέο ηλεκτρικό Kona

Το ολοκαίνουργιο Kona electric είναι ένα αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς, που συνδυάζει τον χαρακτήρα SUV με έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το νέο μοντέλο της οικολογικής σειράς της Hyundai διατίθεται με δύο διαφορετικές εκδόσεις κινητήρων, προσφέροντας μέγιστη αυτονομία της τάξεως των 470 χιλιομέτρων. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό subcompact SUV της εταιρείας, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό […]

Το ολοκαίνουργιο Kona electric είναι ένα αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς, που συνδυάζει τον χαρακτήρα SUV με έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το νέο μοντέλο της οικολογικής σειράς της Hyundai διατίθεται με δύο διαφορετικές εκδόσεις κινητήρων, προσφέροντας μέγιστη αυτονομία της τάξεως των 470 χιλιομέτρων.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό subcompact SUV της εταιρείας, διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό με κλειστή μάσκα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει η ειδική έξυπνη κονσόλα, που επιτρέπει τη shift-by-wire αλλαγή ταχυτήτων.

Ευρύχωρο και άνετο, είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στον δρόμο και η νέα οθόνη των 7 ιντσών δίνει άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός, ενώ η οθόνη προβολής παρέχει άμεσα, μέσα στο οπτικό του πεδίο, ό,τι ακριβώς χρειάζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ