LeasePlan ηλεκτρικά

LeasePlan ηλεκτρικά

Στο πλαίσιο των δεσμεύσεών της στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική αλλαγή η LeasePlan ανακοίνωσε το Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών οχημάτων.

H LeasePlan στοχεύει στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων από το συνολικό της στόλο μέχρι το 2030. Έτσι, με βάση το πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών οχημάτων που ανακοίνωσε στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν τον αριθμό των ηλεκτρικών οχημάτων με τα οποία θα ενταχθούν σε αυτό.

Παράλληλα, η αντιστάθμιση των εκπομπών ρύπων θα είναι διαθέσιμη και για τα μη ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δεν θα αποτελούν μέρος του προγράμματος. Η εφαρμογή του προγράμματος, θα ξεκινήσει από το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Από τον Δεκέμβριο και κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018, προγραμματίζεται να ξεκινήσει και στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Σουηδία.

Τα βασικά σημεία της στρατηγικής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την εκπαίδευση των πελατών σχετικά με το What’s next στα οχήματα με χαμηλές εκπομπές ρύπων, τη διευκόλυνση στην χρήση οχημάτων χαμηλών εκπομπών με ελκυστικές προτάσεις από το LeasePlan Electric Vehicle Experience Center, την ανάπτυξη μιας εξελιγμένης αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με καλά συντηρημένα, υψηλής ποιότητας οχήματα και τη μετάβαση του στόλου οχημάτων των εργαζομένων της LeasePlan, σε στόλο ηλεκτρικών οχημάτων μέχρι το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ