Ολυμπιακός : Όχι γκρίνια, εμπιστοσύνη…

Ολυμπιακός : Όχι γκρίνια, εμπιστοσύνη…

Υπομονή χρειάζεται και όχι μουρμούρα, γιατί αποδεδειγμένα οι διοικούντες και ο Μαρτίνς, ξέρουν τι κάνουν.

Η γκρίνια και η μουρμούρα, μέχρι και κάστρα μπορούν να γκρεμίσουν. Το τελευταίο διάστημα και για την ακρίβεια από τη στιγμή που βγήκαν στο προσκήνιο τα ονόματα των Ραφίνια και Χολέμπας, αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού δεν είδαν με καλό μάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους δύο παίκτες.

Όχι λόγω της αξίας τους (αδιαμφισβήτητη), αλλά λόγω της ηλικίας. Μια βόλτα στα social media να κάνει κάποιος ή να ακούσει εκπομπές επικοινωνίας, εύκολα θα διακρίνει τις ενστάσεις φίλων της ομάδας. Προς Θεού δεν είμαι τιμητής των πάντων και ούτε πρόκειται να γίνω ποτέ στη ζωή μου. Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι σεβαστή. Αρκεί η κριτική να είναι καλοπροαίρετη, γιατί τότε θα μετατραπεί σε εποικοδομητική.

Ο Ολυμπιακός γιγαντώθηκε, λόγω της τεράστιας πίεσης που ασκεί ο κόσμος του. Η αγάπη που έχει για την ομάδα δεν συγκρίνεται με τίποτα και θέλει πάντα το καλύτερο δυνατό. Λόγω της υπερβολικής αγάπης, πολλές φορές ξεφεύγει (φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και κάποιες άλλες (λιγότερες φυσικά) γίνεται ισοπεδωτικός. Έτσι είμαστε οι περισσότεροι και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Ο Ραφίνια είναι παίκτης με τεράστια διαδρομή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ο Χολέμπας είναι παίκτης που αναδείχθηκε από τον Ολυμπιακό και έφτασε στο σημείο να παίζει για χρόνια βασικός στο πλέον απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι παίκτες της σειράς και φυσικά για να κινηθούν οι Πειραιώτες για την απόκτησή τους, είναι δεδομένο ότι έψαξαν αρκετά τις δύο περιπτώσεις.

Θυμάμαι και πέρυσι στις βραδινές εκπομπές στο ραδιόφωνο, ότι πάλι υπήρχαν ενστάσεις. Κάποιοι έλεγαν συνταξιούχο τον Βαλμπουενά Κάποιοι άλλοι υποστήριζαν, ότι επιθετικός από το Κατάρ (ο Ελ Αραμπί…) δεν πρόκειται να βοηθήσει. Κάποιοι άλλοι μιλούσαν για το κέντρο της άμυνας, ενώ για την παρουσία των Μπουχαλάκη και Μασούρα και στο αρχικό σχήμα, μπορώ να γράψω… εγκυκλοπαίδεια με αυτά που έχω ακούσει. Αυτοί που δικαιώθηκαν ήταν οι διοικούντες και το προπονητικό τιμ, καθώς η ομάδα στην πιο περίεργη σεζόν της ιστορίας της, έκανε περήφανους τους φίλους της.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, κυρίως οι γκρινιάρηδες, είναι υπομονή, Να ολοκληρωθεί το ρόστερ και φυσικά να έχουν εμπιστοσύνη στις αποφάσεις των υπευθύνων. Συνέχεια λέγαμε όλοι μας, ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο (που ισχύει 100%), αλλά για να συμβεί αυτό κάποιοι πήραν αποφάσεις και δικαιώθηκαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι προπονητής που κατά 99% θα κάνει αυτό που πιστεύει. Μία φορά στα δύο χρόνια επηρεάστηκε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την πάτησε. Στο περσινό ματς της Τούμπας με την χρησιμοποίηση του Νάτχο, αντί του Καμαρά για να γίνει η ομάδα πιο επιθετική. Λέτε, να μην είναι ενήμερος για την προσπάθεια απόκτησης των δύο μπακ;

Και γνωρίζει τους παίκτες και ρώτησε τους δικούς του ανθρώπους και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή τους. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη ρε γαμώτο. Και όχι σε κάποιους που έχουν αποτύχει, αλλά σε αυτούς που έχουν αλλάξει επίπεδο τον Θρύλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ