Άρης : Ο σωστός δρόμος και οι έξτρα πινελιές

Άρης : Ο σωστός δρόμος και οι έξτρα πινελιές

Η ομάδα του Ένινγκ έδειξε απέναντι στη Σάλκε οτι έχει δουλέψει σωστά μέχρι τώρα στη προετοιμασία και με τις επόμενες προσθήκες παικτών θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλει κανείς οριστικά συμπεράσματα για τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς μόλις ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Είναι αλήθεια, όμως, ότι τα πρώτα συμπεράσματα είναι άκρως ικανοποιητικά και δείχνουν ότι η ομάδα βαδίζει σε καλό δρόμο και μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στη προετοιμασία του, αυτό απέναντι στη πιο έτοιμη Σάλκε, το σύνολο του Ένινγκ έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε μεγάλο μέρος του ενενηνταλέπτου.

Με βάση πάντα τα δεδομένα που ισχύουν και το χρονικό σημείο που διανύουμε και φυσικά λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο Άρης «μαθαίνει» ουσιαστικά ένα νέο σύστημα, το 4-3-3, το οποίο φαίνεται ότι προτιμάει από την αρχή της προετοιμασίας ο Ενινγκ.

Η ομάδα φαίνεται ότι βάζει στο παιχνίδι της την πίεση ψηλά, την πίεση που ξεκινάει από την αντίπαλη άμυνα. Με τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει μεσοεπιθετικά και τον Σάκιτς να κουμπώνει εξαιρετικά στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Τζέγκο και Σάσα, το εφάρμοσε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ακόμα φαίνεται ότι ο Άρης δεν έχει χάσει το στοιχείο για το οποίο ξεχώριζε τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, τον εξαιρετικό τρόπο δίπλα που φεύγει στις αντεπιθέσεις. Αυτό που απομένει, βέβαια, είναι να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί, αλλά πρώτον θα ήταν παράλογο να είναι ολα τέλεια στις 29 Αυγούστου και δεύτερον γι αυτόν τον λόγο αποκτήθηκαν οι Λόπεθ και Μάνος.

Η παρουσία του Ντάτκοβιτς στο κέντρο της άμυνας ήταν εξαιρετική, κάτι που βοήθησε και τον πολύ ταλαντούχο και με δυνατότητες Μπαγκαλιάνη. Παίκτης με μεγάλη ποιότητα ο Μπερτόλιο, μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο με τη μπάλα στα πόδια, κάτι που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στα εντός έδρας παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης, απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Με τις προσθήκες που θα γίνουν και με τη σκληρή δουλειά, ο Άρης μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Περιμένοντας παράλληλα να τον βοηθήσει και λίγο η τύχη στη κλήρωση για το Γιουροπα Λιγκ, με την είσοδο στους ομίλους να είναι ο μεγάλος στόχος.

Υ. Γ Η μεταγραφή του Αλί Αντέμ δεν είναι αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων των τελευταίων ημερών. Οι άνθρωποι του Άρη είχαν εντοπίσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τον διεθνή Σκοπιανό μέσο, τον οποίο θεωρούν και ως ενα μεγάλο πρότζεκτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ