Ως πότε…

Ως πότε…

Τι άλλο πρέπει να συμβεί στα αλήθεια ώστε κάποιος να τους μαζέψει εκεί στο πάρκο Γουδή;

Καμία έκπληξη. Άλλωστε από το βράδυ του Σαββάτου είχε ανοίξει ο σχετικός δίαυλος επικοινωνίας. Τελικός στις 12 του Σεπτέμβρη. Και φυσικά στη Ριζούπολη, που απέρριψε ως «ακατάλληλη» η Αστυνομία και απέφυγε τον έλεγχο της «Περιφέρειας». Ποιος τους λογαριάζει αυτούς.

Στην Ριζούπολη, 12 Σεπτέμβρη. Και η Σούπερ Λιγκ – που σημειωτέο σε επίπεδο 50% είναι ακόμη σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης – που ήθελε 12 Σεπτέμβρη να κάνει σέντρα; Να κάνει υπομονή. Και αν δεν μπορεί να πάει να πνιγεί.

Αρκεί βεβαίως να πάρει σειρά για τον βατήρα.

Να πάει να πνιγεί το Ειρηνοδικείο και ο αθλητικός νόμος, δηλαδή η Δικαιοσύνη και η Κυβέρνηση που δεν επιτρέπουν εκλογές στις 9 Οκτώβρη, αλλά σιγά μη κολλήσουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες.

Να πάει να πνιγεί η UEFA και η FIFA που τόλμησε να πει σε κοτζάμ Εκτελεστική Επιτροπή ότι ο τελικός κυπέλλου πρέπει να γίνει πριν από τις 3 Αυγούστου.

Να πάει να πνιγεί η Cosmotetv που πλήρωσε κάτι παραπάνω από ένα εκατ ευρώ για τα δικαιώματα του κυπέλλου που θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου.

Να πάει να πνιγεί η Nova που διαπραγματεύεται με τις ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο για ένα πρωτάθλημα που 12 μέρες πριν την έναρξη του άλλαξε ημερομηνία.

Να πάει να πνιγεί ο Ολυμπιακός πριν και μετά τη Γουλβς, λες και του ζήτησε κανείς να προσπαθεί να κρατήσει μόνος του το ελληνικό ποδόσφαιρο απο τον κατήφορο του ranking.

Να πάει να πνιγεί η εθνική ομάδα που είχε ανακοινώσει στους διεθνείς «συγκέντρωση» στις 29 Αυγούστου για την προετοιμασία για το Nations league, πριν μάθει και εκείνη ότι ο τελικός θα πήγαινε στις 30/08. Στο φινάλε του καλοκαιριού που οι λοιμωξιολόγοι φωτογράφιζαν εδώ και μήνες ως το «σημείο μηδέν» για το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Ας πάνε να πνιγούν και αυτοί.

Να κάνουν όλοι στην άκρη. Για να μείνει ο θίασος από το πάρκο Γουδή και οι μισθοδοσίες των χιλιάδων ευρώ σε εκείνους που έχουν σχηματίσει το περίφημο «σύστημα» της «εξυγίανσης». Τον μηχανισμό που θα έφερνε πίσω τις Κυριακές μας.

Μια κατάσταση που σε αφήνει με την απορία: Ως πότε θα τους ανέχονται;

Να φύγουν οι νόμοι, οι κανονισμοί, οι συνομοσπονδίες, οι ομάδες που σημειωτέο την ΕΠΟ την πληρώνουν ακριβά σε ετήσια βάση (4 εκατ ευρώ προσέφερε πέρσι στα ταμεία της ο Ολυμπιακός). Και να μείνουν οι «τεχνοκράτες» της Ομοσπονδίας.

«Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία» ανακοίνωσε οργισμένος προ ολίγου ο Παναθηναϊκός. Γιατί όμως άραγε δεν τα λέει αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος στους παλιούς συμμάχους του, με τους οποίους εδώ και μήνες είναι ξανά σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας;

Άραγε ο ιδιοκτήτης της Πράσινης ΠΑΕ κατάλαβε πως μαζί με τον Κλάτενμπεργκ που μάλλον περαστικός είναι ο άνθρωπος από τα μέρη μας, έμεινε στη ΚΕΔ όλο το επιτελείο που συνόδευσε τον Μέλο Περέιρα στη θητεία του;  Ή την σχετική ανακοίνωση θα την εκδώσει όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν ξεκινήσει.

Αν το επιτρέψει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Να τους χαιρόμαστε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ