Ολυμπιακός: Και το νέο ρόστερ να παίξει, δεν υπάρχει θέμα…

Ολυμπιακός: Και το νέο ρόστερ να παίξει, δεν υπάρχει θέμα…

Ο Μαρτίνς τους πήρε όλους στον Βόλο για τον τελικό. Γιατί το έκανε είναι απλό. Από την άλλη και να βάλει τους νέους να παίξουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ΑΕΚ άλλωστε δεν κάνει ενστάσεις…

Έγινε θέμα η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για τον Βόλο και τον τελικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Βλέπετε ο Μαρτίνς επέλεξε να τους πάρει όλους στον Βόλο. Και τις μεταγραφές και τους περσινούς δανεικούς. Και όσους δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Σαββάτου καθώς, από ότι γνωρίζουμε απέξω – απέξω, η ΕΠΟ επιτρέπει μόνο την συμμετοχή παικτών που ήταν στο περσινό ρόστερ.

Γράφω απέξω – απέξω, γιατί ακόμη η ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επίσημα τον Ολυμπιακό. Την ΑΕΚ δεν το γνωρίζω, έχουν άλλωστε άλλη επικοινωνία μεταξύ τους.

Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως ο Μαρτίνς μπορεί να κάνει ότι θέλει. Μπορεί να βάλει όποιους θέλει. Η ΑΕΚ άλλωστε όπως ανακοίνωσε επίσημα μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δεν κάνει ενστάσεις.

Άρα αν ο Μαρτίνς θέλει να βάλει παίκτες και από το νέο ρόστερ μπορεί ελεύθερα να το κάνει. Η ΑΕΚ δεν κάνει ενστάσεις. Εκτός αν αυτό ισχύει για τα «αδελφά» σωματεία μόνο, όπως ο ΠΑΟΚ που παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με χάρη από την ΑΕΚ που δεν έκανε ένσταση για το περιβόητο ματς όπου στον ΠΑΟΚ είχαν ξεχάσει να θεωρήσουν τα δελτία των παικτών τους.

Δεν παίζει κανένα ρόλο αν στο παρελθόν η ΑΕΚ έχει κάνει ενστάσεις, δικαίωμα της, η ουσία είναι πως η τελευταία επίσημη τοποθέτηση της είναι ξεκάθαρη.

Στην τελική μπορεί η ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση αλλά να κάνει η ΕΠΟ για την ΑΕΚ… Τόσο καιρό άλλωστε η ΕΠΟ είναι… μπροστινή της ΑΕΚ σε όλη την φαρσοκωμωδία που έχει τίτλο «τελικός κυπέλλου» με διοργανώτρια την Ομοσπονδία. Γιατί να μην συμβεί και τώρα;

Ξέχωρα από τις… ενστάσεις της ΑΕΚ πάντως, η επιλογή του Μαρτίνς ήταν απολύτως λογική και ποδοσφαιρική. Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, υπό νορμάλ συνθήκες ο Ολυμπιακός θα έκανε τις τελευταίες του προπονήσεις πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός που ταξιδεύει για τον Βόλο τρεις μέρες πριν τον τελικό είναι λογικό να έχει όλο το ρόστερ του διαθέσιμο για τον προπονητή.

Ένας ακόμη λόγος; Να μπαίνουν στο κλίμα και οι νέοι. Να δουν από κοντά τον τελικό και την προσπάθεια των συμπαικτών τους. Ο Ολυμπιακός είναι μια γροθιά, έτσι πηγαίνει και στον τελικό του Σαββάτου για να πάρει μια ακόμη κούπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ