Εγγύηση για μια νέα χρυσή δεκαετία…

Εγγύηση για μια νέα χρυσή δεκαετία…

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη «έσπασε όλα τα ρεκόρ». Και συνεχίζει παντού…

Μια δεκαετία ονειρεμένη για τον Ολυμπιακό. Σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη. Μια δεκαετία τίτλων και επιτυχιών που όμοια της δεν θα συναντήσει κανείς και πουθενά, όχι στην Ελλάδα αλλά στον κόσμο. Ένας Ολυμπιακός πανίσχυρος παντού, πρωταγωνιστής, πρωταθλητής. Όπως τον ονειρεύονται οι οπαδοί του, όπως τον θέλει ο διοικητικός του ηγέτης, Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο άνθρωπος που δεν σταματά να ονειρεύεται για την ομάδα της καρδιάς του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που οδήγησε τόσο τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό όσο και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σε αυτή τη χρυσή δεκαετία. Και αποτελεί εγγύηση με την παρουσία του στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο για την απαρχή μιας νέας χρυσής δεκαετίας!

Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στη νέα σεζόν στο ποδόσφαιρο φουριόζος στο πρωτάθλημα και να ετοιμάζεται για τα μεγάλα ματς με την Ομόνοια ώστε να βρεθεί ξανά στα… αστέρια, εκεί που ανήκει στην Ευρώπη ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες. Έναν Ολυμπιακό που στοχεύει να ξεπεράσει την περσινή εξαιρετική σεζόν.

Τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να ετοιμάζει τα ομαδικά του αθλήματα για να συνεχίσει στον δρόμο που ξεκίνησε 10 χρόνια πριν. Με το απίστευτο επίτευγμα των 80 τίτλων να τον οδηγεί. Μια δεκαετία που έφερε στον Ολυμπιακό μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα 92 τίτλους!

Την ώρα που ο μεγάλος και «αιώνιος» αντίπαλος του Ολυμπιακού μετράει μόλις… 5, σε ένα εντυπωσιακό 12-1 στο ποδόσφαιρο και 80-4 στον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη το νέο ταξίδι για μια ακόμη πετυχημένη σεζόν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εγγυητή.

Σε μια δύσκολη περίοδο λόγω κορωνοϊού όπου (ακόμη τουλάχιστον) δεν υπάρχει ο κόσμος στα γήπεδα. Ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού που σε όλη αυτή τη διαδρομή της χρυσής δεκαετίας ήταν στο πλευρό της ομάδας. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις!

Τα χιλιάδες μέλη του Ολυμπιακού συνέβαλλαν και αυτά στις επιτυχίες. Για αυτό και φέτος είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά των μελών στον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί με πράξεις, και όχι λόγια, το παράδειγμα για τον δρόμο της επιτυχίας. Με ανθρώπους που ζουν για τον Ολυμπιακό, που πάνω από όλα έχουν τον δαφνοστεφανωμένο και το πώς θα τον έχουν πάντα και σε όλα τα αθλήματα πρωταγωνιστή.

Η διαδρομή για μια νέα «χρυσή» δεκαετία στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ