Τον δρόμο για τα αστέρια έδειξε ο μάγος Ελ Αραμπί

Τον δρόμο για τα αστέρια έδειξε ο μάγος Ελ Αραμπί

Ο Ελ Αραμπί απλούστευσε τα πράγματα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Οι καλές ομάδες ξεκινούν από τον σέντερ φορ. Κι ο Ολυμπιακός διαθέτει τον καλύτερο...

Πόσο καιρό θα μας πάρει άραγε να ξεχάσουμε την μαγική ντρίπλα του Ελ Αραμπί και το ευθύβολο αριστερό σουτ που νίκησε τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Φαμπιάνο. Πολύ καιρό. Τέτοια γκολ δεν ξεχνιούνται εύκολα. Μένουν στη μνήμη των φιλαθλων διότι αυτοί που το πετυχαίνουν έχουν το χάρισμα. Ο Ελ Αραμπί είναι χαρισματικός σκόρερ. Το ξέραμε. Το ξέρουν και στον Ολυμπιακό που τον χρυσδοπληρώνουν γι ανα κάνει αυτή τη δουλειά. Κι είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό ο μαροκινός δεν ήταν στα καλύτερά του Το προσπαθούσε αλλά δεν του έβγαινε. Πριν σκοράρει του είχε κάνει τη ζωή ποδήλατο ο Φαμπιάνο. Του έβγαλε μια κεφαλιά από εκείνες που δεν βγαίνουν. 

Κι εκεί που το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος του και οι λογαρισμοί φαινόταν ότι θα έμεναν κατά κάποιο τρόπο ανοικτοί έγινε αυτό για το οποίο θα μιλάμε καιρό. Ο Μπουχαλάκης πέρασε την μπαλα στον Ελ Αραμπί. Αυτός την πέρασε με προσποίηση πίσω από την πλάτη του και με το φοβερό μυικό σύστημα που διαθέτει έπιασε ένα αριστερό σουτ από εκείνα που δεν μπορούν να τα βγάλουν σπουδαίοι τεματοφύλακες, όπως ο πορτιέρο της Ομόνοιας. Της Ομόνοιας που έπαιξε κλειστά δεν έδειξε απιθετικές αρετές αλλά πήγαινε να σβύσει το παιχνίδι και να τα πάιξει όλα για όλα στη Λευκωσία. Κάπου εκεί μίλησαν με τη σειρά ο Μαρτίνς, ο Ελ Αραμπί και ο Ραντζέλοβιτς.

 Ο κόουτς έριξε αυτούς τους δυο για να τονώσει επιθετικά την ομάδα του. Και μπράβο. Αυτοί οι δυο ανέβασαν τον ρυθμό και ήταν πρωταγωνιστές της νίκης. Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή που αντιλαμβάνεται τι πάει να γίνει στο ματς και επεμβαίνει. Εχει πάγκο που μπορεί ανα πάσα στιγμή να αξιοποιηθεί και να αλλάξει το ματς. Εγιναν αυτά και την μέτρια εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο διαδέχτηκε μια σαφώς καλύτερη και πιο παραγωγική εικόνα στο δεύτερο. Οχι για να ενθουσιαστεί κανείς αλλά για να ανακουφιστεί. 

Το 2-0 προσφέρεται για ανακούφιση. Ολα τα άλλα θα τα αντιμετωπίσει ο Μαρτίνς. Διότι υπάρχουν αγωνιστικά θέματα προς αντιμετώπιση. Ειδικά η ανάπτυξη της ομάδας του από τα πλάγια που δεν ήταν αυτή που και ο ίδιος θα περίμενε. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε φάση αναδιαμόρφωσης της αγωνιστικής τους φυσιογνωμίας. Η αναδιαμόρφωση γίνεται εν κινήσει. Κι από τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί πήρε μπροστά, λίγα πράγματα έχουν να φοβούνται οι ερυθρόλευκοι. Δεν θα γράψω ότι το παιχνίδι στο ΓΣΠ είναι τυπική διαδικασία. Ο Ελ Αραμπί απλούστεσε τα πράγματα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Κακά τα ψέματα, οι καλές ομάδες ξεκινούν από τον σέντερ φορ. Κι ο Ολυμπιακός διαθέτει τον καλύτερο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ