Η επιστροφή του πρωτοπόρου Άρη

Η επιστροφή του πρωτοπόρου Άρη

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου και πάλι σε αγωνιστική δράση με ένα παιχνίδι απαιτήσεων απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Δύσκολα πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ. Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες ο Άρης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αύριο , με την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο πρωτοπόρος Άρης.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό ενοχλεί αρκετούς, δεν είναι εύκολο ούτε να το ακούν, τους πειράζει, τους ταράζει. Έχουν αλλάξει πολλά σ’ αυτή τη χώρα, αλλά τα μαθηματικά όχι ακόμα, οπότε ο Άρης παραμένει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Περνάμε στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ενα παιχνίδι απαιτήσεων, με την προετοιμασία να μην γίνεται υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και σε ένα περίεργο δεκαπενθήμερο, μετά τα πρώτα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ευτυχώς το ρόστερ της ομάδας ενισχύθηκε σημαντικά στην τελευταία μεταγραφική περίοδο και ο Άκης Μάντζιος έχει επιλογές για να καλύψει τις απουσίες.
Στον Άρη λειτούργησαν όλες τις προηγούμενες ημέρες σαν να μην υπήρχε πιθανότητα αναβολής του παιχνιδιού και πολύ καλά έκαναν. Προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Ο Άρης οφείλει να παρουσιαστεί πειθαρχημένος και σοβαρός στην αυριανή αναμέτρηση. Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη κορυφή της.
Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως έχει δείξει ότι είναι στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης. Με αρκετούς παίκτες που και πέρσι αγωνίζονταν εκεί , κάτι που δίνει συνοχή.
Με όλο τον σεβασμό όμως στην ομάδα της Αρκαδίας, η έκβαση του αυριανού αγώνα θα εξαρτηθεί από το πώς θα παραταχθεί ο Άρης. Ακόμα και αν έχει απουσίες, είναι καλύτερη ομάδα.
Το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε και νέα πρόσωπα. Οι Σίλβα και Μπεναλουάν θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Άρη, καθώς αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Μάντζιο.
Για τον Άρη είναι μεγάλη απώλεια η απουσία των οπαδών του. Και σε ότι αφορά τη δυναμική της έδρας του αλλά και σε ότι αφορά την οικονομική ενίσχυση των ταμείων της ΠΑΕ. Ακόμα και έτσι, όμως, ο πρωτοπόρος οφείλει να ανταποκριθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ