Μοιράζει πίκρα και κερδίζει αναγνώριση ο Άρης

Μοιράζει πίκρα και κερδίζει αναγνώριση ο Άρης

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της γεμίζοντας απογοήτευση όσους περίμεναν να «ξεφουσκώσει», ενώ η υγιής φίλαθλη Ελλάδα της αποδίδει τα εύσημα.

Ο Άρης συνεχίζει την ξέφρενη πορεία πρωταθλητισμού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το παιχνίδι στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ αποτελούσε για πολλούς μια δοκιμασία για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Μια δοκιμασία που την πέρασε με άριστα.

Σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια καλή ομάδα που ήθελε τους βαθμούς για να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ο Άρης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και πέρασε σαν άνεμος με 3-0.

Βγάζοντας ποιότητα και χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει πλέον στην σφραγίδα του προπονητή του αλλά και αποτέλεσμα των εξαιρετικών επιλογών που έγιναν για τη στελέχωση του ρόστερ του.

Όσοι περιμένουν υπομονετικά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα να χαμογελάσουν με μια ήττα του Άρη, όσοι περίμεναν από αγωνιστική σε αγωνιστική να «ξεφουσκώσει» και να μην βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, γέμισαν πάλι με απογοήτευση.

Ο Άρης είναι εδώ, ο Άρης επέστρεψε στη κορυφή της βαθμολογίας και οδηγεί την κούρσα. Ο Άρης μετά από αρκετά χρόνια κάνει πρωταθλητισμό και εμφανίζει στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα που θέλουν οι οπαδοί του αλλά και ορίζει το μέγεθος και η ιστορία του.

Υπάρχει, φυσικά και η άλλη όψη του νομίσματος. Ο Άρης είναι η ομάδα που από παιχνίδι σε παιχνίδι, κερδίζει την αναγνώριση της υγιούς φίλαθλης Ελλάδας. 

Ο τρόπος με τον οποίο πέρασαν οι κιτρινόμαυροι από το Ηράκλειο, πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάριο. Χαίρεσαι, πραγματικά να βλέπεις αυτόν τον Άρη. Μια ομάδα που έχει αγωνιστική φιλοσοφία, έχει αρχή και τέλος.

Δεν είναι τυχαίο οτι για ακόμα ένα παιχνίδι ο Άρης κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν. Σε ότι αφορά το σκοράρισμα, εκεί αναλαμβάνει δράση η εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικα.

Η ομάδα του Μάντζιου θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και θα γίνεται ολοένα και καλύτερη. Έχοντας κερδίσει, ήδη, τον πρώτο τίτλο, αυτόν της αναγνώρισης.

ΥΓ. Ο Μπερτόλιο αποκτήθηκε ως μια ακόμα λύση από τον Άρη, με την εξαιρετική του απόδοση όμως κέρδισε δίκαια θέση στο βασικό σχήμα.

ΥΓ1. Όλοι οι παίκτες ήταν διακριθέντες στη χθεσινή νίκη επί του ΟΦΗ. Αλλά ήταν σπουδαία η δουλειά που έκαναν οι Σάσα και Ματίγια στα χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ