Η έλλειψη ικανού σκόρερ, στοιχειώνει τον Αρη…

Η έλλειψη ικανού σκόρερ, στοιχειώνει τον Αρη…

Μέσα σε τρία παιχνίδια η ομάδα του Ακη Μάντζιου πάει να γκρεμίσει όσα με κόπο είχε κατορθώσει να κάνει μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.

Πάλι πειραματική σύνθεση για τον Παναθηναϊκό πάλι πετυχημένο αποτέλεσμα. Ο Μπόλονι μπορεί να ανακατεύει την τράπουλα περισσότερο από όσο τον αναγκάζουν οι απουσίες αλλά στο τέλος της βραδιάς παίρνει αυτό που θέλει. Η νίκη επί του Αρη είναι μεγάλη υπόθεση για τους πράσινους. Νίκη ουσίας βαθμολογικής αλλά και ψυχολογίας.

Νίκη που δίνει ψυχολογία στα νέα παιδιά τα οποία χρησιμοποιεί ο Ρουμάνος προπονητής. Νίκη που δείχνει ότι φέτος στους πράσινους η τράπουλα θα ανακατεύεται συνεχώς και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την συμμετοχή του στη βασική εντεκάδα όπως και κανένας δεν θα πρέπει να νιώθει ότι δεν θα πάρει την ευκαιρία.

Ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο πως οι συνεχείς αλλαγές θα δίνουν πάντα θετικά αποτελέσματα. Κι ο Παναθηναϊκός τα έχει ανάγκη για να ανέβει βαθμολογικά και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άλλωστε, σε αυτό το ματς ήταν και πάλι ο Σωκράτης Διούδης που κράτησε ζωντανό τον Παναθηναϊκό με τις σωτήριες επεμβάσεις τους.

Οι πράσινοι εξακολουθούν να σκοράρουν με το σταγονόμετρο αλλά έχουν πάνω από ενάμιση μήνα να δεχτούν γκολ. Ετσι τους αρκεί ένα για να κάνουν τη δουλειά τους. Ο Αρης μοιάζει να έχει χάσει όχι την ρέντα του αλλά την αυτοπεποίθησή του. Οι αντίπαλοι του βάζουν δύσκολα και δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί.

Σε τρία παιχνίδια έχει μόλις ένα βαθμό κι αυτό δεν ταιριάζει σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Μέσα σε τρία παιχνίδια η ομάδα του Ακη Μάντζιου πάει να γκρεμίσει όσα με κόπο είχε κατορθώσει να κάνει μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε ασύνδετος, σχεδόν άκεφος. Το γνωστό συνδυαστικό ποδόσφαιρο που συνήθως παίζει ήταν ο μεγάλος απών στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Ο αιφνιδιασμός από τον γκολ του Καμπετσή υπήρξε πλήρης. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε. Υπήρξαν στιγμές που ο Αρης έπαιζε τον Παναθηναϊκό σαν τη γάτα με το ποντίκι. Πίεση, συνδυασμοί αλλά και ένα άλυτο πρόβλημα. Η έλλειψη εκείνου του παίκτη που θα πάρει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και θα την στείλει στα δίχτυα. Μαχητής και ομαδικός ο Μάνος αλλά με το γκολ εξακολουθεί να διατηρεί χαλαρές σχέσεις. Στον Αρη εντόπισαν νωρίς το πρόβλημα. Προσπάθησαν και προσπαθούν να το λύσουν αλλά παίκτη για το κουτί δεν έχουν βρει ακόμα. Κι όσο δεν βρίσκουν τόσο ο Αρης θα βγάζει την ψυχή των οπαδών του για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Κι ένας αχρείαστος εκνευρισμός θα περνάει από την διοικητική κορυφή στα αποδυτήρια και τους παίκτες υπονομεύοντας την προσπάθεια να αλλάξει επίπεδο η ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ