Άρης: Δεν υπήρχε άλλος διαιτητής κύριε Κλάτενμπεργκ;

Άρης: Δεν υπήρχε άλλος διαιτητής κύριε Κλάτενμπεργκ;

Η ΚΕΔ όρισε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ, από τον οποίον οι κιτρινόμαυροι είχαν φρικτά παράπονα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι που δεν …ξεκίνησε καλά, πάντως, σε ότι αφορά, τουλάχιστον, τον ορισμό του διαιτητή.

Ο Λευκορώσος, Αλεξέι Κουλμπάκοφ, είναι αυτός που θα διευθύνει το σπουδαίο αυτό παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των Pley Off. Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης τον βρίσκει στον δρόμο του στη τελική φάση του πρωταθλήματος, καθώς είχε σφυρίξει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με τον Άρη να έχει φρικτά παράπονα για την διαιτησία του, καθώς είχε καταλογίσει δυο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων σε ένα ημίχρονο, ενώ αντίθετα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, όταν έγινε πέναλτι πάνω στον Ρόουζ.

Ο Λευκορώσος μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις και μακάρι να δώσει ρεσιτάλ διαιτησίας στην Τούμπα, όμως, ο ορισμός του δεν παύει να αφήνει ερωτηματικά. Δεν υπήρχε άλλος διαιτητής κύριε Κλάτενμπεργκ; Έπρεπε να οριστεί κάποιος , από τον οποίον έχει τόσα μεγάλα παράπονα μια ομάδα;

Ανεξάρτητα, βέβαια, από τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή, ο Άρης οφείλει να κατέβει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει προβάδισμα για την δεύτερη θέση.

Η παρουσία του Κουλμπάκοφ, φυσικά και δεν αποτελεί δικαιολογία, ούτε χτίζει άλλοθι. Ο Άρης, άλλωστε, ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από τέτοιες δικαιολογίες.

Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να έχουν οδηγό, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στην Τούμπα. Με μια διαφορά. Να μην «αυτοκτονήσουν» ποδοσφαιρικά για δεύτερη συνεχόμενη φορά και να πάρουν το αποτέλεσμα που τους αξίζει.

ΥΓ. Κανείς από αυτούς που βγήκαν και πετούσαν λάσπη τις προηγούμενες μέρες του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είχε το θάρρος να βγει και να ζητήσει συγνώμη. Η αναμέτρηση τελείωσε ισόπαλη και ο Άρης έχασε από τραυματισμό δυο παίκτες, στο «φιλικό» που έβλεπαν ορισμένοι στον ύπνο τους.

ΥΓ1. Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζέγκο αποτελεί πλήγμα για τον Άρη για τα τρία τελευταία παιχνίδια των Play Off. Εκτός από την προφανή επιλογή του Ματίγια για τα χαφ, πάντως, υπάρχει και η λύση του Σάκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ