Ολυμπιακός: Αναβάθμιση…

Ολυμπιακός: Αναβάθμιση…

Ο Κασάμι εάν όπως όλα δείχνουν έρθει και πάλι στο λιμάνι, προσθέτει νέα στοιχεία στη μεσαία γραμμή και δεν είναι αντί – Καμαρά. Για πολλούς λόγους…

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός κινείται για την επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι. Όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr, η επιστροφή του 29χρονου μέσου, μόνο απίθανή δεν είναι και φυσικά ο λόγος για τον οποίο κινείται η ομάδα του Πειραιά για να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της, είναι για να έχει μία ακόμα ποιοτική λύση στον άξονα.

Το όνομα του Κασάμι το αποκάλυψε η αγαπημένη σας ιστοσελίδα, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εκείνη την ώρα είχα εκπομπή στο ραδιόφωνο και αμέσως έσκασαν τα πρώτα μηνύματα. Τα περισσότερα αφορούσαν τις πιθανότητες που υπάρχουν για την επιστροφή και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης.

Οι πιθανότητες όπως διαβάσατε είναι ιδιαίτερα αυξημένες, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης είναι αρκετά καλή, καθώς προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την Βασιλεία. Συν τοις άλλοις τον Κασάμι τον γνωρίζει ο κόσμος από το πρώτο του πέρασμα στο λιμάνι. Μιλάμε για χαφ που αν μη τι άλλο το έχει το γκολ και τα στοιχεία του λείπουν από την ομάδα.

Σας είπα προηγουμένως για τα μηνύματα που ήρθαν στην εκπομπή. Υπήρχαν και κάποια (όχι πολλά) που έβγαζαν προβληματισμό και μάλιστα έβαζαν στο… παιχνίδι και τον Καμαρά. Ουσιαστικά, κάποιοι φίλοι της ομάδας υποστήριζαν ότι ο 29χρονος μέσος θα έρθει στο λιμάνι για να αντικαταστήσει τον μέσο από την Γουινέα και ως εκ τούτου η ομάδα θα πέσει επίπεδο.

Κάτι που δεν ισχύει. Πρώτα απ’ όλα ο Καμαρά είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή, επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει. Εάν έρθει και κριθεί ικανοποιητική, θα αποκτηθεί άλλος παίκτης, αν και δεν μου αρέσει να αναλύω υποθετικά σενάρια.

Ο Κασάμι θα ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα για να αποτελέσει μέρος του ροτέισον της ομάδας, παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο την θέση του Τιάγκο Σίλβα ή του Πέπε, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν δεν έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Οπότε λοιπόν, κάλλιστα μπορεί να υποστηρίξει κάποιος ότι με την μεταγραφή αυτή (εάν τελικά όλα πάνε καλά, γιατί μέχρι να πέσουν οι τζίφρες στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος), θα υπάρξει αναβάθμιση του ρόστερ.

Άλλωστε μιλάμε για έναν μέσο που έχει και ένα άλλο στοιχείο στο παιχνίδι του, που αρέσει διαχρονικά στους φίλους του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης – τσαμπουκάς, μέσα στο χορτάρι και δεν μασάει…

Υ.Γ. Με ενδιαφέρον περιμένω να δω την δουλειά του Αριέλ Ιμπαγάσα στην β’ ομάδα του Ολυμπιακού. Αν ο «Κάνιο» έχει μεταδοτικότητα και εξελιχθεί σε καλό προπονητή, μόνο κέρδος θα έχει η ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ