Ολυμπιακός: Έλα μωρέ τώρα, ποια Τιφλίδα και ποιο Μπακού;

Ολυμπιακός: Έλα μωρέ τώρα, ποια Τιφλίδα και ποιο Μπακού;

Ο τίτλος δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Γιατί ο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία…

Έφαγε δύο μέρες για να φτάσει στην Τιφλίδα. Να είναι εκεί, στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Ντιναμό Τιφλίδας με την Νέφτσκι Μπακού. Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας του στον 2ο προκριματικό γύρο. Εκεί όπου στις 21 Ιουλίου στο Καραϊσκάκη θα υποδεχθεί μια εκ των δύο ομάδων. Στο έναυσμα της προσπάθειας για μια ακόμη συμμετοχή στα… αστέρια.

Δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα είναι το φαβορί. Είτε έρθουν στο διάβα του οι Γεωργιανοί είτε οι Αζέροι. Άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός.

Η ανωτερότητα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ξεκάθαρη, το έργο των ερυθρόλευκων θα είναι ουσιαστικά εύκολο αν κάνουν τα απαραίτητα. Όλα όμως «απαντώνται» στο χορτάρι. Και όλοι στο μεγάλο λιμάνι θα πρέπει να κάνουν καλά την δουλειά τους για να έρθει η πρώτη πρόκριση.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς που είναι τελειομανής το γνωρίζει καλά. Και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Άγνωστες ομάδες και οι δύο. Το καλύτερο «διάβασμα» γίνεται από κοντά. Τι και αν χρειάστηκε να περάσει μια περιπέτεια για να φτάσει στην Τιφλίδα και να είναι απόψε στο γήπεδο για να δει από κοντά το ματς.

Αυτός είναι ο Μαρτίνς. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Η υπεροψία και η λογική του «έλα μωρέ τώρα, ποια Τιφλίδα και ποιο Μπακού» δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς. Όλα πρέπει να είναι όπως πρέπει. Και να προετοιμάζεται η ομάδα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο Μαρτίνς ήξερε πως έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να δει από κοντά τις δύο ομάδες. Και να έχει εικόνα λίγες μέρες πριν συναντήσει το νικητή του ζευγαριού. Ο Μαρτίνς που αποδεικνύει πόσο σπουδαίος στη δουλειά του είναι και στις λεπτομέρειες.

Γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και διαχωρίζουν τους κορυφαίους με τους καλούς.

Στον Ολυμπιακό τίποτα δεν αφήνεται στη μοίρα του. Και όλοι αντιμετωπίζονται με τον πρέποντα σεβασμό. Με σοβαρότητα, προσοχή και σεβασμό στον αντίπαλο θα έρθει μια ακόμη χρονιά επιτυχιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ