Να φοβάστε τον ενωμένο Άρη

Να φοβάστε τον ενωμένο Άρη

Αυτός ο τεράστιος σύλλογος έχει αντέξει πολλά και η απίστευτη απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ θα συσπειρώσει τις δυνάμεις του ενάντια στον πόλεμο που δέχεται.

Με μια απίστευτη απόφαση η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Άρη και διατήρησε την ποινή των -6 βαθμών της επιτροπής δεοντολογίας.

Για πρώτη φορά στα χρονικά μια ομάδα τιμωρείται, ενώ υπάρχει ξεκάθαρη κατάθεση του άμεσα εμπλεκόμενου, του ποδοσφαιριστή, δηλαδή, ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν είχε τη παραμικρή σχέση με τη φερόμενη πλαστογραφία.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δυσαρεστηθεί με την ανοδική πορεία του Άρη τα τελευταία χρόνια. Τούς χαλάει την μαγιά, είναι η ομάδα που μπαίνει σφήνα στα σχέδια τους.

Ο Άρης θα είναι ακόμα πιο ισχυρός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τις κινήσεις που έχει κάνει στην μεταγραφική περίοδο. Έχοντας ενισχύσει την ομάδα του με παίκτες ποιότητας,που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αυτή η δυναμική του Άρη, λοιπόν, είναι που προκαλεί φόβο. Και πολύ καλά κάνουν όσοι φοβούνται, αγωνιστικά, τον ενωμένο Άρη.

Καταρχάς αυτή η απόφαση, κατά της οποίας ο Άρης θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο, θα πρέπει να αλλάξει.

Αν, όμως, ορισμένοι πιστεύουν οτι αυτό το -6 είναι ικανό να λυγίσει τον Άρη, είναι πολύ γελασμένοι. Ο σύλλογος αυτός έχει περάσει πάρα πολλά. Έχει βιώσει αδικίες, υποβιβασμούς, πόλεμο μέχρι εσχάτων.

Αυτή η ομάδα έχει τη μάχη στο DNA της. Ο Θεός του πολέμου έχει μάθει να τα βάζει με όλους τους αντιπάλους. Μόνος του και όλοι τους.

Αυτή η αδικία που βιώνει και πάλι ο Άρης , όχι μόνο δεν μπορεί να τον λυγίσει, αλλά θα τον κάνει ακόμα πιο δυνατό. Θα τον συσπειρώσει, θα τον κάνει πιο δυνατό.

Ο Άρης έχει ασπίδα τον κόσμο του. Φοράει αυτή τη πανοπλία χρόνια τώρα και αυτός είναι και ο λόγος που όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει αυτός ο σύλλογος, αλλά κάθε φορά επιστρέφει με μεγαλύτερη δυναμική.

Οι οπαδοί του Άρη είναι έτοιμοι , είναι συσπειρωμένοι γύρω από την ομάδα τους. Έτοιμοι να την προστατέψουν. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Άρη.

Ο κόσμος, φυσικά, περιμένει και από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το σκάνδαλο σε βάρος τής ομάδας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ακόμα και αν ισχύσει στο τέλος αυτή η σκανδαλώδης ποινή, οι έξι βαθμοί θα αποδειχθούν πολύ λίγοι. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα ο Άρης και θα τους καλύψει γρήγορα. Είναι, όμως, ένα ξεκάθαρο μήνυμα που του στέλνουν, τη χρονιά που δείχνει πιο ικανός από ποτέ να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ