Ολυμπιακός – Το κολυμβητήριο που αξίζει στον Θρύλο της Ευρώπης!

Ολυμπιακός – Το κολυμβητήριο που αξίζει στον Θρύλο της Ευρώπης!

Ιστορική μέρα η σημερινή για τον Ολυμπιακό που βάζει πλώρη για το δικό του Κολυμβητήριο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε…

Στην πισίνα ο Ολυμπιακός κυριαρχεί χρόνια στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη αποτελεί μια από τις μεγάλες δυνάμεις του Πόλο, με παρουσίες (και μάλιστα συνεχόμενες) σε τελικούς, με κατακτήσεις πρωταθλημάτων Ευρώπης με τεράστια διακρίσεις.

Η ομάδα που έχει δημιουργήσει φέτος ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Ο Ολυμπιακός δοξάζει τα ελληνικά χρώματα σε όλη την Ευρώπη, αποτελεί την βάση της Εθνικής μας ομάδας που πήρε το ασημένιο στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Είναι ο Ναύαρχος του ελληνικού αθλητισμού και στις πισίνες.

Και όμως χρόνια τώρα αναγκάζεται να δουλεύει κάτω από τραγικές συνθήκες. Χρόνια περιμένει το δικό του «σπίτι». Για να μπορέσει να δουλέψει σε ιδανικές συνθήκες, όπως αρμόζουν στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο και σε έναν από τους σπουδαιότερους και πιο ολοκληρωμένους της Ευρώπης.

Το όνειρο αυτό γίνεται πλέον πραγματικότητα μέσα από την σπουδαία δουλειά της διοίκησης Κουντούρη που χρόνια τώρα «εκτοξεύει» τον Ερασιτέχνη και βέβαια την εγγύηση του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πως το μότο «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» στηρίζεται σε πράξεις!

Η 24η Σεπτεμβρίου θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα που ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για τη δημιουργία του δικού του κολυμβητηρίου. Υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ δημιουργώντας την «ερυθρόλευκη πολιτεία» μαζί με το Καραϊσκάκη και το ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ