Βρε τι θυμήθηκε ο κ. Κομίνης!

Βρε τι θυμήθηκε ο κ. Κομίνης!

Το θέμα τίθεται και διαφορετικά: Τι παθαίνουν άραγε οι διαιτητές και δεν μπορούν να συντάξουν ένα σαφές φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια της Τούμπας;.

Να τα λέμε, να τα γράφουμε, όπως μας παροτρύνει και ο allenatore! Ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει σπουδάσει νομικά, αλλά έχει και γνώση των κανονισμών ποδοσφαίρου. Κατάλαβε αμέσως ότι, μετά τα ανδραγαθήματα του προέδρου του και του Λούμπος Μίχελ, ο ΠΑΟΚ την είχε άσχημα. Ηξερε λοιπόν πως η μόνη περίπτωση να διασωθεί η ομάδα του ήταν να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ ο διαιτητής Κομίνης. Αυτός ήταν ο λόγος που του το ζήτησε.

Πλην όμως ο κ. Κομίνης μας αφήνει με πολλές απορίες. Του το ζήτησε παρακλητικά ή προστακτικά; Ικέτεψε ή απαίτησε ο νεαρός παράγοντας; Του το ζήτησε ενώ ήταν μόνος ή το απαίτησε παρουσία και άλλων παραγόντων του ΠΑΟΚ;

Μη νομίσετε ότι το θέμα αυτό στερείται σημασίας. Ο διαιτητής Κομίνης αναγράφει ένα πελώριο ψέμα στο φύλλο αγώνα. Αναφέρει ότι κατακύρωσε μέσα στο γήπεδο το γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ τον διαψεύδει πανηγυρικά η τηλεοπτική εικόνα. Το γκολ ακυρώθηκε στα αποδυτήρια.

Αυτός είναι ο λόγος που έχει ενδιαφέρον να μάθουμε κάτω από ποιες συνθήκες ο διαιτητής άλλαξε στα αποδυτήρια την απόφασή του. Για ποιο λόγο άραγε θυμήθηκε τώρα και αναφέρει τι του ζήτησε να γράψει στο φύλλο αγώνα ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Το θέμα τίθεται και διαφορετικά: Τι παθαίνουν άραγε οι διαιτητές και δεν μπορούν να συντάξουν ένα σαφές φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια της Τούμπας;

Αυτό το ερώτημα προφανώς δεν μπορεί να το απαντήσει η αθλητική δικαιοσύνη που θα κάνει τη δουλειά της με όσα στοιχεία έχει στην διάθεσή της. Μπορεί να το απαντήσει όμως η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μέχρι τώρα έχουμε απλώς κάποια γεγονότα και κάποιες συμπτώσεις που πρέπει να διερευνηθούν και να αξιολογηθούν. Μια κατάθεση του κ. Κομίνη στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας θα μπορούσε να διαλευκάνει την υπόθεση και εάν δεν πρόκειται για κάτι μεμπτό να βγάλει τις σκιές πάνω από παράγοντες του ΠΑΟΚ και την ίδια την ομάδα.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά. Εχουμε δει κι έχουμε ακούσει για μεγαλοπαράγοντες που σουλατσάριζαν στα αποδυτήρια των διαιτητών ακόμα και στο ημίχρονο των αγώνων. Διαιτητές να «γλυκαίνουν» τη σφυρίχτρα τους μετά την επίσκεψη  έχουμε δει κι έχουμε ακούσει.

Να ακυρώνουν γκολ και μετά να το κατακυρώνουν στα αποδυτήρια δεν έχουμε ξαναδεί. Από την στιγμή μάλιστα που αναφέρουν ότι παράγοντες τους ζήτησαν να κατακυρώσουν και τον αγώνα που διεκόπη, υπέρ της ομάδας, τους τότε το θέμα παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Και επιβάλλεται να διαλευκανθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ