Το… πρώτο δείγμα του Μαντί

Το… πρώτο δείγμα του Μαντί

Ο Ολυμπιακός έχει ένα δύσκολο ματς στη Ριζούπολη στο οποίο χρειάζεται τα βασικά του «όπλα» για το «τρίποντο»

Ποδαρικό στη Ριζούπολη λοιπόν. Με στόχο ένα ακόμη ποδαρικό με το δεξί όπως κάνει τα τελευταία 11 χρόνια ο Ολυμπιακός. Με τον Απόλλωνα να έχει να αγωνιστεί από τα μέσα του Δεκεμβρίου και να έχει και αυτός απουσίες λόγω κορωνοίου. Όπως έχει και ο Ολυμπιακός, τέσσερα για την ακρίβεια κρούσματα, αναγκασμένος να παίξει όχι απλά χωρίς τους πέντε Αφρικανούς που ετοιμάζονται για το Κόπα Άφρικα αλλά και μια πειραματική τετράδα στην άμυνα.

Με αναγκαστικές αλλαγές σε μια έδρα που η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς. Μπορεί ο Απόλλωνας να μην δημιουργεί προβλήματα με την πρώτη ματιά όμως είναι ομάδα που σε τέτοια παιχνίδια είναι πιο δύσκολη. Δεν έχει τίποτα να χάσει και η άγνοια κινδύνου είναι επικίνδυνη για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που πάει με το +11 να παίξει στη Ριζούπολη πρώτο ματς της σεζόν μετά τις διακοπές των εορτών.

Οι «παγίδες» είναι πολλές, από την άλλη ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς έχει δείξει τόσα χρόνια πως έχει τον τρόπο να τις αποφεύγει.

Και αυτό θα επιδιώξει να κάνει σε λίγες ώρες στη Ριζούπολη γνωρίζοντας νωρίτερα τι θα έχει κάνει η ΑΕΚ χωρίς αυτό να σημαίνει πως παίζει και κάποιο ρόλο για τους ερυθρόλευκους. Ο στόχος είναι οι νίκες και η διεύρυνση της διαφοράς για να «καθαρίσει» μια ώρα αρχύτερα κάτι που δείχνει έτσι και αλλιώς… τελειωμένο όμως οι «παγίδες» και οι απουσίες το κάνουν το ματς πιο δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να πάρει από τα βασικά του «όπλα» πράγματα. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και με τις απουσίες που έχει παίκτες όπως ο Μαντί Καμαρά μπορούν με την απόδοσή τους να κρίνουν την πορεία του αγώνα.

Ο Μαντί που υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν στην Αφρική αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα και έμεινε εδώ, έχοντας όμως μια ευκαιρία να αντιστρέψει την κατάσταση με την κακή παρουσία που έχει έως τώρα στη σεζόν.

Ο Μαρτίνς «βάρεσε κουδουνάκι» πρόσφατα, η Εθνική του τον άφησε εκτός και ο ίδιος ξεπερνώντας τα σοκ νομίζω πως μπορεί από σήμερα να μας δείξει ένα… πρώτο δείγμα της «επιστροφής» του.

Μια επιστροφή που θα κάνει καλό και στους δύο, Ολυμπιακό και Μαντί. Και ένα «τρίποντο» στη Ριζούπολη που είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ