Ο μεγαλύτερος game changer

Ο μεγαλύτερος game changer

Ο Κώστας Φορτούνης λείπει από τον Ολυμπιακό, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ…

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έγραφα τώρα για το παιχνίδι με τον Αστέρα και την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο covid είχε διαφορετική γνώμη και δυστυχώς επισκέφτηκε ξανά τους «ερυθρόλευκους» σε μια κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν.

Το παιχνίδι με τους Αρκάδες αναβλήθηκε, το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν είναι βέβαιο ότι θα διεξαχθεί, αλλά το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι αν θα γίνουν ή δεν γίνουν τα ματς, αλλά όσοι κόλλησαν να περάσουν τον κορωνοϊό, όσο ανώδυνα γίνεται.

Οπότε το μπλοκ θα πάει σε άλλα μονοπάτια. Μια είδηση εδώ στο 10.gr, με έκανε να χαμογελάσω. Για την ακρίβεια, το Σάββατο, ο Νίκος Κώτσης ανέβασε κείμενο με τίτλο «Ο Κώστας Φορτούνης είναι πάλι εδώ…».

Μπήκα αμέσως να το διαβάσω και μαζί με τον διεθνή μεσοεπιθετικό, έχω ξεκινήσει και εγώ την αντίστροφη μέτρηση! Στις 15 του μηνός ο Φορτούνης συμπληρώνει έξι μήνες από την ημέρα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ λίαν συντόμως θα προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Θα μπει με την ομάδα και μόλις βρει ρυθμό, θα αρχίσει να παίρνει και χρόνο συμμετοχής.

Γίνεται μεγάλη κουβέντα για την εικόνα της ομάδας, σε αρκετά παιχνίδια. Και ο παίκτης που λείπει για να την ομορφύνει είναι ο Φορτούνης. Ειδικά τις κλειστές άμυνες, έχει έναν μοναδικό τρόπο για να τις ανοίγει. Είναι ο παίκτης που εκτός από το να δημιουργεί, μπορεί και να εκτελέσει. Είναι ο μέσος με τα περισσότερα γκολ στο ρόστερ της ομάδας και ειδικά φέτος η απουσία ου έχει στοιχίσει.

Λείπουν οι ατομικές ενέργειες και περισσότερο τα γκολ του. Φέτος οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πάρει πολλά γκολ από τους μέσους και το γεγονός αυτό τους δυσκολεύει την ζωή. Με την επιστροφή του Κώστα, είμαι βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει επίπεδο. Ακόμα και αν έρχεται από τον πάγκο. Γιατί μεγαλύτερος game changer από αυτόν δεν υπάρχει.

Για παράδειγμα. Πιστεύει κανείς ότι στο ματς με τον Απόλλωνα, στην τελευταία γκέλα της ομάδας, αν υπήρχε ο Φορτούνης, δεν θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ