ΑΕΚ: Αστο να πάει, άστο…

ΑΕΚ: Αστο να πάει, άστο…

Η ΑΕΚ υποφέρει στον άξονα και η διοίκηση ενημερώνει ότι δεν βρήκε παίκτη να φέρει. Σαν να πετάει λευκή πετσέτα…

Το θέμα είναι να μπαίνεις στο γήπεδό ως μεγάλη ομάδα και να σε φοβάται ο αντίπαλος. Όταν μπαίνεις και φοβάσαι τον εαυτό σου τότε το πρόβλημα που έχεις είναι μεγάλο. Από καθαρά αγωνιστικό έχει γίνει πια και ψυχολογικό.

Η ΑΕΚ δεν φοβίζει τον αντίπαλο γιατί είναι η ίδια που φοβάται. Για άλλη μια φορά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αμήχανη και μπερδεμένη. Από τις πρώτες πάσες φάνηκε πως έχουν κοπεί τα πόδια των περισσότερων ποδοσφαιριστών της.

Ο Λιβάι Γκαρσία που τρόμαζε τους αντιπάλους του στο πρώτο ημίχρονο απενεργοποιήθηκε. Οι Βολιώτες έφεραν στο πλάι του Φεράρι που δεινοπαθούσε τον Τσοκάνη κι έτσι κατάφεραν να σταματήσουν τον ταχύτατοεξτρέμ της Ενωσης. Ο Γιαννίκης βλέποντας την κατάσταση τον έφερε στα αριστερά. Ο Λιβάι εξαφανίστηκε και μαζί του ολόκληρη η ΑΕΚ επιθετικά. Δεν είναι υπερβολή. Καμμιά τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Μόνο προς το τέλος από μια κεφαλιά του Τζαβέλλα είχαμε μια στραβοκλωτσιά του Τσούμπερ κι αυτό ήταν όλο.

Ο Βόλος πήρε αυτό που του άξιζε με την συνολική εμφάνισή του αλλά και την καταφανή υπεροχή του στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε ξεμείνει από δυνάμεις κι ο προπονητής του καθυστερούσε να απαλλάξει τον ΛεΤαλέκ από το μαρτύριο να περιφέρεταιχωρίς δυνάμεις στο γήπεδο. Ότι η Ενωση έχει μεγάλο πρόβλημα στον άξονα μεσοαμυντικά επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το παιχνίδι.

Το ξέρουν οι παίκτες, το ξέρει ο Γιαννίκης, το ξέρει και η διοίκηση. Όχι τώρα που οι τρεις επαρχιακές ομάδες τη νίκησαν και μάλιστα με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ. Ηταν γνωστό από νωρίτερα.

Ε, το βράδυ μετά την ήττα από τον Βόλο οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ πληροφορήθηκαν ότι η ομάδα δεν θα κάνει μεταγραφή σε αυτή τη θέση που τόσο πολύ πονάει γιατί δεν βρέθηκε ο κατάλληλος παίκτης. Σαν να λέει η διοίκηση στους οπαδούς ότι πετάει λευκή πετσέτα. Σαν να περνάει στους παίκτες το μήνυμα ότι από εδώ και πέρα κάντε εσείς ό,τι μπορείτε αφού εμείς ως διοίκηση δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που επιβάλλεται.

Βαρύ θα πρέπει να κάθισει στο στομάχι των οπαδών αυτό το μήνυμα. Τόσο βαρύ όσο και η ήττα από τον Βόλο. Η ΑΕΚ είναι έντεκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και της ξέφυγε έναν ακόμα βαθμό ο ΠΑΟΚ. Αντί να μικρύνει η διαφορά μεγάλωσε. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν είναι άμοιρος ευθυνών για όσα (δεν) κάνει η ομάδα του στο γήπεδο. Ούτε οι παίκτες σαν τον Τσούμπερ και τον Γέβτιτς που εξαφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ούτε νοείται να κάνει τέτοιο πέναλτι ο Τζαβέλλας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ