Λευκή πετσέτα από την ΑΕΚ: Δεν θα κάνει μεταγραφή

Λευκή πετσέτα από την ΑΕΚ: Δεν θα κάνει μεταγραφή

Με το αγαπημένο της «δεν θα κάνουμε μεταγραφή απλά για να κάνουμε» η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν θα αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο καθώς καμία από τις περιπτώσεις που είχε εστιάσει δεν προχώρησε.

Μετά την ήττα από τον Βόλο έρχεται και δεύτερο σοκ για τον κόσμο της ΑΕΚ. Με ενημέρωσή της η Ένωση έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή τον Ιανουάριο και θα μείνει ως έχει. Παρά το ότι όλος ο κόσμος βλέπει την ανάγκη που έχει η ομάδα για ενίσχυση στα χαφ, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα κάνουν κάποια κίνηση.

Όπως διαρρέει η ΑΕΚ, η απόφαση αυτή δεν έχει σχέση με το σημερινό αποτέλεσμα κόντρα στον Βόλο, αλλά με το ότι δεν προχώρησαν οι δυο καλές περιπτώσεις που δούλεψαν οι άνθρωποι της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Η μία ήταν ο Μπαλάντα ο οποίος τελικά μένει στην Μπριζ και η άλλη αφορούσε σε αγορά αμυντικού χάφ που ενώ υπήρχε καταρχήν συμφωνία δεν προχώρησε γιατί η ομάδα του ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι δεν θέλει τελικά να τον πουλησει γιατί δεν βρήκε παίκτη να τον αντικαταστήσει.

Έτσι και αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει τον παίκτη που θα έκανε τη διαφορά, αποφάσισε σε συνεννόηση διοίκησης και προπονητή να μην προχωρήσει σε μεταγραφή. Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ παραδέχεται πως δεν κατάφερε να βρει έναν ποδοσφαιριστή σε θέση που γνώριζε από τον… Οκτώβρη ότι είχε ανάγκη. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ