Όλα τα… ρεκόρ της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

Όλα τα… ρεκόρ της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

Αρνητική ιστορία έγραψε η ΑΕΚ με τη νέα εντός έδρας ήττα απέναντι στον Βόλο.

Σε ακόμα ένα ανεπανόρθωτο «κάζο» έπεσε η ΑΕΚ απέναντι στον Βόλο, καθώς η Ένωση ηττήθηκε με 2-1 και… κατάφερε να γνωρίσει την τρίτη της συνεχόμενη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από αυτά κόντρα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Για να βρει κανείς την τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε ηττηθεί τρεις σερί φορές στην έδρα της, πρέπει να πάει τουλάχιστον τρεις δεκαετίες πίσω και συγκεκριμένα τη σεζόν 1986/87, όταν είχε χάσει με 1-0 από τον Ολυμπιακό, με 2-1 από τον ΠΑΟΚ και 1-0 από τον ΟΦΗ.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τη χρονιά του υποβιβασιμού, όταν η Ένωση είχε ηττηθεί από Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό και Πανθρακικό (στα χαρτιά, καθώς το παιχνίδι διεκόπη 88ο λεπτό και δεν ολοκληρώθηκε).

Τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στην Ελλάδα, είχε γνωρίσει και πριν από έντεκα χρόνια η Ένωση, όταν είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη στο πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο, ενώ αν μπουν στην εξίσωση και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τότε δεν χρειάζεται να πάμε και πολύ μακριά, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είχαν χάσει πέρσι τρεις συνεχόμενες φορές στην έδρα τους, απέναντι σε Ζόρια, Παναθηναϊκό και Μπράγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ